Сучасна комп’ютерна техніка за вигідними цінами

23:51, 07.04.2022

Для ведення бізнесу, навчання, дослідження, розробки, виконання багатьох інших робіт, сьогодні потрібна комп’ютерна техніка. Стаціонарні ПК, ноутбуки, мережеве обладнання — все це дозволяє автоматизувати, значно покращити, пришвидшити виконання різних завдань. Спеціалізований магазин комп’ютерної техніки у Львові «Gazik» пропонує широкий асортимент постлізингового сучасного обладнання від провідних виробників, з гарантією високої якості, за прийнятними цінами.

Обрати комп’ютери, ноутбуки, моноблоки, монітори та інші види техніки ви можете вже зараз на https://gazik.ua/. Онлайн каталог є зручним для перегляду та оформлення замовлень. Великий вибір обладнання дозволяє кожному вирішити питання з оснащенням офісу, магазину, виробництва або власної домівки справними та продуктивними моделями комп’ютерної техніки. Щоб обрати прилади, скористайтесь сайтом інтернет магазину «Gazik» або зателефонуйте менеджерам й отримайте допомогу у виборі.

Яку техніку пропонує Gazik?

Якщо вам знадобилось придбати комп’ютерну техніку недорого, відкривайте онлайн каталог та подивиться, які позиції запропоновані в «Gazik». Для замовлення доступні різні моделі:

  • ноутбуків;

  • стаціонарних комп’ютерів;

  • моноблоків;

  • моніторів.

Постлізингова техніка поставляється з Європи та Америки, ретельно перевіряється кваліфікованими фахівцями. Обладнання привозять після корпоративного використання, тому всі прилади робочі, мають добрий зовнішній вигляд. Стан технічних засобів знаходиться на високому рівні. Крім того, компанія «Gazik» надає гарантію на придбані комп’ютери, ноутбуки, моноблоки, монітори.

Зверніть увагу — на продаж запропонована техніка класів А та В. Клас А означає, що обладнання знаходиться в ідеальному стані, видимі ознаки використання відсутні. Клас В — це комп’ютерна техніка з зовнішніми ознаками використання, яка відмінно функціонує.

Чому варто купувати постлізингові комп’ютери в «Gazik»?

  1. Ви купуєте повністю робочу техніку з гарантією. Перед продажем обладнання ретельно перевіряють, включаючи тестування систем, дисків, батареї, операційної системи.

  2. Ціни доступні, є можливість суттєво зекономити на оснащенні офісів, магазинів.

  3. Встановлення ПО виконується працівниками компанії безкоштовно. Крім того, більшість комп’ютерів має вбудоване ліцензійне ПО.

Як замовити комп’ютерну техніку в Україні?

Подивіться, який асортимент комп’ютерів, ноутбуків, моноблоків, моніторів представлений на сайті «Gazik» та оберіть те, що вам потрібно. Якщо самостійно зробити вибір ви не можете, зверніться до фахівців компанії, які допоможуть зорієнтуватись. Оформити покупку легко онлайн або по телефону. Оплату приймають готівкою та на банківські карти. Можливий самовивіз зі Львова, Києва, Тернополя. Також можлива доставка Новою поштою або з використанням послуг інших перевізників в Україні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини