Сучасний дитячий одяг: гарно та якісно

22:47, 09.12.2021

Вибрати гарний та якісний дитячий одяг з різноманіття сучасних дитячих брендів – це неабияка задача. Діти швидко ростуть і миттєво виростають з одного розміру в інший. Тому покупка великої кількості одягу для дітей часом може здатися не практичною, але разом з тим, вони так швидко залишають на одязі плями, що мати додатковий одяг для дитини просто необхідність. Перевагою є те, що цей одяг завжди можна передати меншим братам та сестрам. Так дитячий одяг отримує ще одне життя, навіть після того, як ваша дитина виросте з нього. Тому дозвольте своїй дитині досліджувати світ, не боячись зіпсувати, заплямити свій одяг. А ми розкажемо вам про сучасний дитячий одяг, та на що опиратись при виборі.

Одяг для новонароджених

Зараз одягу для новонароджених так багато, що часом важко обрати, що ж підійде вашому малюку. Для новонароджених не абияку роль відіграє комфорт. Ще нещодавно їм було комфортно без одягу в маминому животику, а тут доводиться одягати щось невідоме. Тому одяг для найменших потрібно обирати детально, й можливо, навіть прискіпливо.

По-перше. Всі деталі мають бути практичними. Елементи, які дозволять легко та без зайвих рухів одягнути чи роздягнути дитину.

По-друге. Важливо, щоб дитячий одяг був зручним і м’яким на дотик, бо ніжна шкіра малюка дуже чутлива. Обирайте м’які натуральні матеріали та вивернуті шви, аби одяг не викликав подразнень.

По-третє. Будьте готові часто міняти одяг у перші дні й наступні 3-4 роки, тому варто запастись додатковим одягом, щоб дитина завжди була в сухому та чистому одязі, а ваші нерви – в спокої.

Боді та комбінезони – це ідеальний варіант для новонароджених.

Сучасний одяг, який допомагає пізнавати світ

Ви здивуєтесь, але одяг відіграє велику роль у можливості пізнавати світ.

Незалежно від віку діти зазвичай активно проводять свій час. І в одязі для дітей комфорт є ключовим, незалежно від того, якому стилю ви віддаєте перевагу. Бо саме тоді, коли дитині комфортно, вона може приділити більше уваги навколишньому середовищу. Лазити по деревах і розвивати тіло, чи шукати та роздивлятися жуків у болоті й розвивати світогляд.

Деякі бренди пішли далі, й створили серію не лише гарного та комфортного, а й пізнавального одягу. Дитячий бренд Telesyk Airlines створили одяг, який у казковій формі розказує цікаві факти про тварин та птахів. На одязі у формі нашивок описані енциклопедичні факти, а конструкція одягу виготовлена так, що можна вивчати будову тварин.

Якість та комфорт – новий тренд

На щастя для батьків, індустрія моди рухається в напрямку якості та комфорту. Насичений ринок дитячого одягу змушує бренди вражати батьків та шити одяг із надміцних матеріалів, якісної фурнітури та складних, неординарних кроїв. Вносити щось нове і цікаве, щоб вибір зупинився саме на них. Так сучасний дитячий одяг став набагато якіснішим та функціональним, ніж це було, до прикладу, навіть 10 років тому.

Індустрія моди є другою найбільш забруднювальною галуззю у світі, і в результаті цього спостерігається зсув до еко-тенденції. Технологічне виробництво, яке не забруднює навколишнє середовище, упакування без пластику, нетоксичні фарби, функціональний одяг, який «росте» разом із малюком, та якісні довговічні матеріали. Вибір свідомих батьків все частіше зупиняється на брендах, які дбають про природу.

Сучасні бренди – це якість та довговічність.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини