Світова прем'єра планшета FOSSiBOT DT2: ціна від $239.99 за батарею 22000 мАг і зарядку 66 Вт!

18:38, 11.12.2023

Приготуйтеся до нової ери в сегменті захищених гаджетів, оскільки FOSSiBOT з гордістю представляє довгоочікуваний планшет FOSSiBOT DT2 у продажу. Цей надсучасний захищений планшет зробить революцію в індустрії, пропонуючи неперевершену продуктивність, довговічність і безліч революційних функцій. Приготуйтеся до світового прем'єрного розпродажу, де ви зможете одними з перших придбати FOSSiBOT DT2 за ексклюзивною ціною!

Ключові особливості, які відрізняють FOSSiBOT DT2:

  • Найкраща продуктивність 4G процесора: FOSSiBOT DT2 працює на базі 8-ядерного 6-нм процесора MediaTek Helio G99, який є найкращим процесором 4G від Mediatek, і забезпечує блискавичну продуктивність, що робить його найкращим вибором для професіоналів, які працюють у складних умовах.
  • Максимальна конфігурація пам'яті: У той час як більшість планшетів з флагманськими процесорами мають 8 ГБ + 256 ГБ пам'яті, FOSSiBOT першим пропонує 12 ГБ оперативної пам'яті (з можливістю віртуального розширення ще на 8 ГБ) і 256 ГБ вбудованої пам'яті (з можливістю розширення до 2 ТБ). FOSSiBOT DT2 встановлює новий стандарт обсягу пам'яті серед захищених планшетів, забезпечуючи безперебійну багатозадачність і великий простір для зберігання даних.

  • Найкраща камера у своєму класі: Зафіксуйте кожну деталь за допомогою 32-мегапіксельної фронтальної камери FOSSiBOT DT2 та вражаючої 64-мегапіксельної тильної камери. До FOSSiBOT DT2 найвища конфігурація камер серед захищених 4G-планшетів була лише 16 Мп фронтальна + 48 Мп основна камери.
  • Найшвидша зарядка і колосальна ємність акумулятора: FOSSiBOT DT2 може похвалитися потужним акумулятором на 22000 мАг, що підтримує 1880 годин/75 днів роботи в режимі очікування. Зарядний пристрій потужністю 66 Вт забезпечує найшвидшу зарядку серед захищених планшетів, повністю заряджаючи планшет всього за 2 години 50 хвилин.
  • Екран і звук із ефектом занурення: Насолоджуйтеся кришталево чистим зображенням на 10,4-дюймовому 2K-дисплеї Incell з великим кутом огляду, доповненим стереозвуком, що відтворюється через динаміки 4 Box Speakers.
  • Розширені можливості підключення та безпеки: Залишайтеся на зв'язку завдяки підтримці WiFi 6 і користуйтеся функціями безпеки Fingerprint Unlock і Face ID Unlock.

Деталі продажу світової прем'єри:

  • Період продажу: з 11 по 15 грудня
  • Ціна в офіційному магазині FOSSiBOT: $290.99
  • Ціна в офіційному магазині Aliexpress FOSSiBOT: $239.99

Не пропустіть ексклюзивну пропозицію!

Будьте серед перших, хто придбає FOSSiBOT DT2 за спеціальною зниженою ціною під час світового прем'єрного розпродажу. Заходьте на офіційний сайт FOSSiBOT або в офіційний магазин FOSSiBOT на Aliexpress з 11 по 15 грудня, щоб придбати цей революційний міцний планшет за неперевершеною ціною.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна