Таргетована реклама в Instagram: особливості та запуск

22:55, 15.06.2023

Дедалі більша кількість людей вважають за краще користуватися інтернетом, соціальними мережами і повністю відсторонюються не тільки від журналів та газет, але й від телевізора. За статистикою молодь, як і люди, більш зрілого віку, частину свого часу проводять в Instagram, де діляться своїми враженнями, фото та відео. Не менш популярними є і Facebook, значно менше людей у LinkedIn, але не це головне. Масове використання згаданих застосунків призвело до того, що найефективнішим засобом просування послуг і товарів компаній стала таргетована реклама, спрямована на конкретних споживачів.

Особливості таргетованої реклами на прикладу Інстаграм

Нюанс Instagram полягає в тому, що реклама в ньому виглядає як оголошення, розміщене в стрічці або історії. Головне вдало зробити креативи та поетапно пройтись по створенню кампанії, про що в деталях написано на https://webmate.ua/target-reklama. Пости мають відповідну позначку, яка інформує користувачів про те, що це реклама. Але, незважаючи на це, вони мають природний вигляд і не схожі на стандартну обридлу всім рекламу в телевізорі. Завдяки правильним налаштуванням таргетингу показ цієї реклами здійснюється тільки конкретним групам користувачів.

Особливість таргетованої реклами в цій соціальній мережі полягає в тому, що це єдино можливий (офіційний) спосіб публікації рекламних оголошень. Тут можна залишити посилання для виконання переходу на потрібну сторінку. Це основна відмінність від спаму чи купівельних постів, за допомогою яких користувачі спершу залучаються на потрібний акаунт.

Як висновок редакція порталу Smartphone.ua зазначає, що таргетована реклама:

  • розрахована на звернення до конкретних користувачів;
  • має вигляд відео та фото, а такий контент сприймається учасниками Instagram набагато краще, що сприяє зростанню продажів;
  • соціальна мережа оптимізована для перегляду з мобільних пристроїв - планшетів і смартфонів, а ними користується переважно молода аудиторія, найбільш сприйнятлива до реклами.

Запуск реклами

Для того щоб почати користуватися таргетованою рекламою в Instagram, необхідно виконати кілька дій:

  1. зареєструватися у Facebook. Після цього у користувача з'явиться допуск до Ads Manager - інструменту реклами;
  2. зробити опис цільової аудиторії для послуги або товару;
  3. підготувати власну сторінку (сайт) для прийому трафіку, оптимізувати його для перегляду з мобільних пристроїв. Це важливий момент, оскільки більшість користувачів, які переходять за посиланням, не люблять чекати довгого завантаження;
  4. створити сторінку у Facebook для рекламованої продукції, де слід розмістити необхідні фото та відеоматеріали.
  5. Потім залишається створити за допомогою інструменту рекламу, оплатити її і пройти модерацію.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • С каким объемом памяти покупать iPhone в 2023 году?!С каким объемом памяти покупать iPhone в 2023 году?!22:17 15.06.2023

    IPhone - это один из самых популярных смартфонов в мире, особенно в странах с высоким уровнем дохода. В этом нет ничего удивительного, учитывая его плюсы. Давайте рассмотрим наиболее значимые преимущества модели и разберемся, какой категории покупателей с каким объемом памяти покупать Айфон.

  • ТОП-10 бюджетних смарт-телевізорів, літо 2023ТОП-10 бюджетних смарт-телевізорів, літо 202310:01 14.06.2023

    На сучасний 2023 рік "інтелектуальні" телевізори стали повсякденним явищем, що вже не викликає здивування. Інтерес до таких пристроїв виявляється і в звичайних родинах, оскільки вони стають доступними для практично кожної сім'ї.

  • Замена стекла смартфона в сервисном центре: Iphone 11 и нюансы по его экрануЗамена стекла смартфона в сервисном центре: Iphone 11 и нюансы по его экрану09:36 14.06.2023

    Сегодня смартфон — неотъемлемая часть жизни каждого человека. С ним удается связываться с близкими, работать в поездках и проводить свободное время за играми или в социальных сетях.