Технології безпеки — це новий тренд у світі. Україна може стати №1 у цьому напрямку, — Михайло Федоров

07:05, 25.11.2022

За 9 місяців повномасштабної війни українці показали, як сучасні рішення та технології можуть змінювати перебіг подій. Під час Київського міжнародного економічного форуму Міністр цифрової трансформації розповів про пріоритетні напрями під час війни.

  1. Цифровізація держпослуг. З початку війни ми поставили Дію на воєнні рейки, відповідаючи на нові виклики. Так, з?явилися соціальні послуги для вимушених переселенців, реєстрація пошкодженого майна тощо.
  2. Кібербезпека. За весь час повномасштабного вторгнення не було жодного витоку інформації та всі системи працюють стабільно.
  3. Відновлення зв?язку. Оператори швидко відновлюють зв'язок на деокупованих територіях, попри постійні ракетні обстріли. Україна вже серед країн, що мають найбільшу кількість Старлінків, які дають змогу користуватися швидкісним інтернетом в будь-яких умовах.
  4. Military-tech. Технології змінюють специфіку воєнних дій і завдяки їх розвитку наші військові знають про ворога більше, ніж він може уявити.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Тиждень цифрової освіти від Мінцифри з 21 до 27 листопадаТиждень цифрової освіти від Мінцифри з 21 до 27 листопада06:08 25.11.2022

    Цифрові навички стали базою нинішньої реальності. Вони дають змогу швидко отримувати послуги, конкурувати на ринку праці, опановувати актуальні професії за декілька місяців чи покращувати кваліфікацію.

  • Українці все частіше користуються послугою зняття готівки через торгові терміналиУкраїнці все частіше користуються послугою зняття готівки через торгові термінали21:01 21.11.2022

    Українці все частіше користуються послугою отримання готівки на касах торгових точок через POS-термінали ПриватБанку. Як повідомив член правління з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, у жовтні при майже незмінному в порівнянні з вереснем загальному обсягу оплат картками, українці отримали готівки на касі на 12% більше - на 1,6 млрд грн.

  • Ще 210 терміналів Starlink прямують в український ХерсонЩе 210 терміналів Starlink прямують в український Херсон07:33 17.11.2022

    Перша партія Старлінків вже там. На їх базі запустили 5 публічних Wi-Fi точок. Люди там виходять на зв'язок з рідними, щоб нарешті розповісти, як вони. Дізнаються, які ще міста ЗСУ звільнили від окупантів. І заряджають девайси від генераторів.


купить телефон в Одесі, Україна