Telegram почне платити власникам каналів за показ реклами

23:00, 28.02.2024

Наступного місяця месенджер Telegram почне виплачувати гроші власникам каналів. Про це у своєму каналі повідомив засновник сервісу Павло Дуров. "Наступного місяця власники Telegram-каналів зможуть почати отримувати грошову винагороду за свою роботу", - написав Дуров.

Він також зазначив, що канали в Telegram щомісяця збирають 1 трлн переглядів, і наразі тільки 10 % від загальної кількості переглядів монетизуються через рекламну платформу Telegram Ads. У березні Telegram Ads буде офіційно відкрита для всіх рекламодавців у ста нових країнах. Власники каналів отримуватимуть 50 % від доходу, одержуваного Telegram за показ реклами на їхніх каналах.

Для забезпечення швидких і безпечних платежів буде використовуватися виключно блокчейн TON. Це означає, що продавати рекламу і ділитися доходами сервіс планує криптовалютою Toncoin. Таким чином буде сформовано замкнене коло, в якому творці контенту зможуть або переводити в готівку отримані за рекламу Toncoin, або реінвестувати їх у просування і модернізацію своїх каналів. Чи буде платформа Telegram Ads доступна в Росії, не уточнюється.

На тлі заяви Павла Дурова вартість криптовалюти Toncoin підскочила на чверть і на деякий час перевищила $2,80 за монету. На момент написання цієї замітки Toncoin торгувався в районі $2,71 за монету.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как создавать вирусные ролики в TikTok: главные советыКак создавать вирусные ролики в TikTok: главные советы14:57 24.02.2024

    Учитывая более 1 миллиарда активных пользователей в месяц и миллионы видео, загружаемых ежедневно, могут потребоваться усилия, чтобы выделиться на платформе.

  • Bitcoin подорожчав до 50 тис. доларів - уперше з 2021 рокуBitcoin подорожчав до 50 тис. доларів - уперше з 2021 року22:21 12.02.2024

    Bitcoin активно зростав минулого тижня - і зростання продовжилося цього тижня. Сьогодні головна криптовалюта світу досягла знакової позначки в 50 тис. доларів. Пізніше курс трохи скорегувався (до 49,8 тис. доларів), але він, як і раніше, перебуває біля важливої психологічної позначки.

  • Апаратний гаманець для криптовалюти: зручно, захищено і завжди з тобоюАпаратний гаманець для криптовалюти: зручно, захищено і завжди з тобою01:56 06.02.2024

    Інформація про всі перекази, обміни, залишок на балансі криптовалютних гаманців зберігається в блокчейні. Криптогаманець тільки дає доступ до цих даних. Якщо по простому, то гаманець для крипти по типу Ledger Nano X - це зручна платформа для управління цифровою валютою, але по суті це два зашифрованих масиви даних.


купить телефон в Одесі, Україна