Телевізор PHILIPS 65PUS7601 отримав відзнаку EISA у номінації «Краща Покупка ТВ з великим екраном 2016-2017 у Європі»

09:46, 16.08.2016

Команда EISA окремо відмітила систему прямого світлодіодного підсвічування серії 7601, що має 128 незалежних сегментів для локального затемнення, створюючи однорідний, глибокий чорний колір та детальні тіні у чіткому Ultra HD-зображенні.

Вони також високо оцінили налаштування Perfect Natural Motion, що дозволяють користувачу налаштувати зображення за його смаком та панель 10-біт, що підтримує HDR – джерела; потужний якісний звук та систему Smart TV на базі ОС Android TV; продвинутий пульт ДК та 3-сторонню систему фонового підсвічування Ambilight - це поєднання характеристик, що створює найпереконливіші враження під час перегляду на великому екрані цього вражаючого телевізора.

Philips 65PUS7601: Краща Покупка ТВ з великим екраном 2016-2017 у Європі.

Модель 65PUS7601 є ультра тонким Ultra HD-телевізором преміальної серії, що створений у кращих проявах європейського дизайну, оздоблений натуральними матеріалами із використанням алюмінію, та хромованими металевими ніжками спеціально розробленими для цього телевізора.

Якість зображення серії 7601 можна охарактеризувати як відмінну, виключно, завдяки використанню прямого світлодіодного підсвічування та потужної технології обробки зображення Perfect Pixel Ultra HD.

Модель 65PUS7601 також оснащена 3-стороньою версією унікальної технології Ambilight, що розроблена Philips, яка у реальному часі змінює кольорове фонове підсвічування відповідно до кольорів на екрані, та проектує його на стіну позаду телевізора. Як результат, зображення на екрані ніби виходить за межі екрана, створюючи ні з чим не зрівняну атмосферу перегляду, з меншим навантаженням на очі та більш глибокою візуальною контрастністю зображення, що додатково підсилюється технологією Micro Dimming Premium.

Серія 7601 – це телевізор категорії Smart TV на базі відомої ОС Android TV, що працює на базі 4-ядерного процесора з високою продуктивністю та швидкодією, що необхідна для роботи з сотнями додатків та ігор з популярного магазину Google PlayТМ.

Висока якість зображення підкріплена високою якістю звука завдяки потужній акустичній системі 30 Вт та унікальній, запатентованій технології подвійної підвіски мембрани, що забезпечує більш потужні баси та загальне звучання не дивлячись на компактні розміри телевізори.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Анонсирован бюджетник ALCATEL Tru с Snapdragon 210 SoCАнонсирован бюджетник ALCATEL Tru с Snapdragon 210 SoC09:33 16.08.2016

    Линейка устройств американского оператора сотовой связи MetroPCS пополнилась новым смартфоном бренда ALCATEL ONETOUCH - ALCATEL Tru с поддержкой 4G LTE.

  • В Украине уже 9 фирменных магазинов VodafoneВ Украине уже 9 фирменных магазинов Vodafone17:20 15.08.2016

    13 августа еще два новых магазина Vodafone – в Полтаве и Чернигове – начали свою работу.

  • Lenovo: Делай добро вместе с LenovoLenovo: Делай добро вместе с Lenovo15:29 15.08.2016

    С 15 августа по 15 октября 2016 года приобретая любой планшет, ноутбук или компьютер Lenovo по обычной цене, вы помогаете ребенку стать здоровым. С каждой покупки будет перечислено 50 грн в фонд «Таблеточки», чтобы закупить необходимые сопровождающие медикаменты для детей-пациентов Охматдета.


купить телефон в Одесі, Україна