Тест місяца з Prestigio Smartbook 141 С6: ОС, Ігри та Відео

14:24, 14.05.2022

Ноутбук Prestigio Smartbook 141 C6, що оглядається, працює під управлінням ОС Windows 10 Pro. Це хороший вибір та відразу врахуйте, що можливостей заліза замало для встановлення Windows 11.

За фактом, у Prestigio нічого зайвого не встановлювали. Хіба що програми для роботи з документами. Так, що користувачеві пряма дорога до вбудованого магазину додатків або на офіційні сайти розробників, які користуються вашою довірою. Ну а також рекомендую встановлювати той софт, до якого звикли.

Більше сказати про операційну роботу нічого. За час тестування все працювало стабільно, приходили оновлення і вони встановлювалися.

Далі декілька слів про відтворення відео на Prestigio Smartbook 141 C6. Я майже упевнений, що для цих цілей він використовуватиметься дуже часто.

Пробував запускати відео в базовому для Windows плеєрі та через медіапрогравач VLC у роздільній здатності HD (1280x720). Якщо основою такою файлу був якісний контент, то і зображення, що відображалось на екрані виглядало дуже непогано. Не було проблем і з HD контентом при перегляді влогів у Youtube. А от уже FullHD іноді підтуплював.

Smartbook 141 C6 – це точно ноутбук не для сучасних ігор, у яких розробники роблять ставку на деталізацію. Але простенькі аркади і навіть WOT запускаються. Можете самі в цьому переконатись, переглянувши відео нижче.

Counter Strike 1.6 та Age of Empires II також запускаються. Отже, в подорожах і відрядженнях нудьгувати не будете. Prestigio Smartbook 141 C6, хоч і не ігрова «машина», але хвилину/годину розваг своєму власнику може гарантувати.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна