Тест місяця з Prestigio Smartbook 141 C6: Клавіатура та тачпад

21:12, 02.05.2022

У цьому розділі огляду докладніше про органи управління ноутбуком Prestigio Smartbook 141 C6.

Усього на клавіатурі 86 клавіш. Це повний набір букв латинського алфавіту та кирилиці, плюс горизонтальні цифри. Додатково цифри доступні за допомогою клавіші Fn блоками по 3 під праву руку. Верхній рядок займають функціональні кнопки та клавіші керування підсвічуванням, звуком, перемотуванням та ін.

До розміщення кнопки "Живлення" потрібно звикнути. Так, як часто її затискаю замість «Del» при редагуванні тексту. В іграх незручності з навігаційними клавішами вниз/вгору/вправо/ліворуч також не виникнуть, тому що вони стандартного розміру.

Кнопки мають приємний хід, клацання не дратівливе, чорний пластик, з якого виконана клавіатура, не глянсова і не марка. Підсвічування присутнє у двох режимах яскравості.

Переходимо до тачпаду. Він не маленький, без виділення кнопок, які ми звикли відчувати під вказівним та середнім пальцем мишки. Майданчик продавлюється з невеликим зусиллям і цим викликає клацання.

Тачпад матовий, приємний для пальців. Крім звичайного курсора, при торканні одним пальцем може скролити текст або збільшувати зображення. Для цього потрібно задіяти два пальці. Якщо проскролите трьома пальцями, перейдіть в режим вибору робочих столів.

Якщо мишу покупець підбирає собі самостійно, то клавіатура та тачпад йдуть у комплекті. Загалом ці елементи управління у Prestigio Smartbook 141 C6 сподобалися. Виробником обрано дуже хороші та якісні рішення.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Огляд Prestigio SmartBook 141 C6: порти та роз'ємиОгляд Prestigio SmartBook 141 C6: порти та роз'єми14:53 26.04.2022

    Корпус та дисплей ноутбука Prestigio SmartBook 141 C6 ми вже оглянули, а значить можна переходити до портів та роз'ємів, які дозволять розширити пам'ять ноутбука, підключити дротову периферію та зовнішній дисплей.

  • Огляд Prestigio SmartBook 141 C6: дисплейОгляд Prestigio SmartBook 141 C6: дисплей16:56 22.04.2022

    Продовжуємо вас знайомити з компактним ноутбуком від Престіжіо. У цьому випуску говоримо про екран. Ноутбук Prestigio SmartBook 141 C6 укомплектований екраном на 14.1 дюйми.

  • Огляд Prestigio SmartBook 141 C6: тест пам'яті та її розширенняОгляд Prestigio SmartBook 141 C6: тест пам'яті та її розширення17:58 19.04.2022

    Продовжуємо детальний огляд ноутбука Prestigio SmartBook 141 C6. В цьому матеріалі дізнаєтесь деталі по пам'яті та можливостям її розширення.


купить телефон в Одесі, Україна