Tinder домігся можливості користуватися іншими платіжними системами, крім «гуглівської»

10:28, 23.05.2022

Власник сервісу знайомств Tinder компанія Match Group домоглася від Google дозволу користуватися альтернативними платіжними системами, крім власної системи технологічної корпорації.

Це означає, що Google не видаляє програму сервісу зі свого магазину Play Market. При цьому Match Group зобов'язана відраховувати комісію 30% від кожної транзакції. Щоб це робити, суд зобов'язав компанію перераховувати до $40 млн на спеціальний Escrow-рахунок Google замість прямої комісії.

Представники Google пояснили таке рішення вимогою гарантій на випадок збитків. Але крапку у цьому процесі поставить суд, розгляд цієї справи призначено на квітень 2023 року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Дія.City - у шортлисті премії Emerging Europe AwardsДія.City - у шортлисті премії Emerging Europe Awards12:29 11.05.2022

    Проєкт Дія.City увійшов до шортлисту премії Emerging Europe Awards 2022 у категорії «Партнерство». Номінація — Modern and Future-Proof Policy.

  • Lepta. Безоплатний застосунок для взаємодопомоги під час війниLepta. Безоплатний застосунок для взаємодопомоги під час війни11:40 10.05.2022

    Українці не раз доводили, що взаємодопомога в скрутні часи допомагає нам подолати будь-яке лихо. Зараз ми об'єднуємося, щоб надати прихисток постраждалим від війни, організовуємо гуманітарну допомогу й збираємо кошти для армії та робимо все, щоб захистити країну від ворога.

  • Microsoft нагадала про повне припинення підтримки Internet Explorer 15 червняMicrosoft нагадала про повне припинення підтримки Internet Explorer 15 червня00:51 04.05.2022

    Microsoft опублікувала повідомлення, в якому закликала всіх користувачів відмовитись від використання Internet Explorer, оскільки період його підтримки закінчується. IE 11, остання версія іменитого веб-браузера, офіційно перестане підтримуватися 15 червня.


купить телефон в Одесі, Україна