TP-Link оголошує про відновлення діяльності в Україні

12:10, 31.05.2022

Незважаючи на значні труднощі, пов’язані з російською агресією проти України, компанія адаптувала систему логістики до реалій війни, відновила продажі через дистриб’юторів, офіційну сервісну підтримку та роботу гарячої лінії.

Дистрибуція та логістика

У перші тижні війни склад у Стоянці (Київська область), де зберігалось обладнання TP-Link, згорів – у нього влучив російський снаряд. Відтак, компанії знадобилось чимало часу, щоб знайти нове приміщення та налагодити систему постачання в умовах нестачі пального та вантажного транспорту. Практично всі послуги, пов’язані з перевезенням та зберіганням товарів, значно подорожчали. Втім, обставини не завадили знайти рішення цих проблем. Таким чином, зараз представництво TP-Link в Україні продовжує відвантажувати партнерам як пристрої класу SOHO, так і обладнання SMB.

Сервісна підтримка

TP-Link відновлює офіційне сервісне обслуговування на території України. Список сервісних центрів, які відновили роботу, доступний за посиланням https://www.tp-link.com/uk-ua/support/service-center/, інформація оновлюватиметься щотижня. Якщо вам потрібна додаткова інформація про сервісне обслуговування, ви можете з’ясувати усі деталі за номером (044) 590-51-77.

Гаряча лінія

Також компанія поновила роботу гарячої лінії. Зараз служба технічної підтримки TP-Link працює з понеділка по п’ятницю включно з 9:00 до 18:00. Номер гарячої лінії – 0-800-505-508.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • ASUS представила стратегію розвитку комерційних рішень у регіоні EMEAASUS представила стратегію розвитку комерційних рішень у регіоні EMEA12:20 26.05.2022

    Під час міжнародного партнерського саміту ASUS Commercial Business Summit, що проходить у Стамбулі (Туреччина), компанія ASUS оголосила про свої плани щодо розвитку бізнес-рішень у регіоні Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA).

  • Українці у квітні більше платили за покупки карткамиУкраїнці у квітні більше платили за покупки картками10:46 12.05.2022

    Як повідомив керівник дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв, у квітні кількість оплат покупок банківськими картками та електронними гаманцями через мережу торгових POS-терміналів ПриватБанку зросла на 18% у порівнянні з березнем - із 124 до 146 млн транзакцій.

  • Vodafone відновив роботу 92% мережі на ЧернігівщиніVodafone відновив роботу 92% мережі на Чернігівщині18:35 10.05.2022

    На звільненій Чернігівщині працює вже 92% мережі. Минулого тижня в області відновлено роботу мережі у смт Олишівка, селах Слабін, Жукотки та Іванівка Чернівського району, у селі Лихачів Носівського району та у селі Смолянка Куликівського району.


купить телефон в Одесі, Україна