Три кольори і стара платформа мінімум за 250 доларів: нові дані про розумний годинник Google Pixel Watch

19:25, 20.09.2022

Google готує перший смарт-годинник Pixel, який офіційно представлять 6 жовтня на презентації разом зі смартфонами Pixel 7. Проте вже зараз з'явилися перші дані про них. Повідомляється про ціни та варіанти кольорів.

Стверджується, що новий годинник пропонуватиметься у трьох кольорах: Chalk («крейда»), Obsidian («обсидіан») і Charcoal («деревне вугілля»). Говориться, що будуть моделі з Wi-Fi та Bluetooth, а також з LTE.

Щодо цін, то версія з Wi-Fi може коштувати 250–350 доларів/євро, тоді як варіант з LTE може «дотягнути» до 399 доларів/євро, судячи з попередніх витоків.

Якщо говорити про специфікації, то Google Pixel Watch, швидше за все, буде оснащено OLED-екраном. Як процесор передбачається досить старий чіпсет Exynos 9110 в парі з 1,5 або 2 ГБ оперативної пам'яті. Чутки також припускають, що процесор годинника буде оснащений якимось співпроцесором, щоб розділити навантаження. Крім того, новинка пропонуватиме 32 ГБ постійного сховища та працюватиме на WearOS.

Ймовірно, годинник буде поставлятися з підтримкою Google Assistant та програм Google. А ось автономність, за чутками, становитиме лише один день, хоча не ясно, в якому режимі. Також говориться, що годинник повністю заряджається за 110 хвилин, що дуже повільно за сьогоднішніми мірками.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна