Турбота в дії: додаткові безкоштовні сервіси для гаджетів OPPO

13:28, 31.01.2023

Компанія ОРРО AED Україна турбується про своїх  користувачів  та їх користувацький досвід, а отже надає додаткові бонуси у вигляді сервісів та першокласного обслуговування за будь-яких умов.

Door-to-Door сервіс

Для отримання гарантійного чи негарантійного обслуговування гаджетів бренду більше не потрібно звертатися в сервісний центр. Клієнти, що придбали офіційні гаджети ОРРО, можуть відправляти пристрої через відділення Нової пошти або ж викликати кур’єра додому. Доставка в обидва боки безкоштовна для клієнта.

OPPO AED Україна вирішили продовжити спрощену процедуру звернень до сервісного центру через війну. Оскільки графік певних  установ та  компаній наразі «плаваючий» через  регулярні відключення світла та повітряні тривоги, таке рішення саме зараз є дуже актуальним.

Варто зазначити, що безкоштовний Door-to-Door сервіс надається виключно для гаджетів, придбаних в Україні в офіційних магазинах партнерів компанії OPPO.  

Гаджети можна надіслати в ремонт із будь-якого відділення Нової пошти або ж викликавши кур’єра додому за номером телефону 0800-500-609, через офіційний сайт або додаток Нової пошти. Пристрій необхідно надіслати за однією з наведених нижче адрес:

  • м. Київ, відділення Нової Пошти №55, ТОВ «Брізі-Сервіс», ЄДРПОУ 43979557, тел. (095) 127-32-26.
  • м. Київ, відділення Нової Пошти №245, одержувач: ТОВ «Ф1 Компані», код ЄДРПОУ 38981386, тел. (063) 394-85-06.

При оформленні відправлення через Нову пошту необхідно вказати страхову суму, що дорівнює вартості гаджету, а також модель пристрою, який надсилається, . Крім того, для швидкого та якісного обслуговування у посилку необхідно вкласти наступне: товар у повній комплектації, товарний або касовий чек про придбання товару, заповнений гарантійний талон, та опис недоліків та реквізити для зворотної доставки. В описі потрібно зазначити час передачі, модель та серійний номер або IMEI, наявні недоліки товару та висловити підтвердження згоди на обробку персональних даних у вільній формі.

1+2 роки гарантії та негарантійного сервісного обслуговування

OPPO AED Україна також надає привабливі умови гарантійного та негарантійного обслуговування абсолютно для всіх смартфонів. Так, компанія пропонує один рік гарантійного сервісу та два роки негарантійного безкоштовного обслуговування при купівлі  гаджетів OPPO з 1 січня2023 року по 31 березня 2023 року. Особливі умови розповсюджуються лише на гаджети бренду, що придбані в авторизованих точках продажу ОРРО.

Щоб скористатися послугою безкоштовного сервісного обслуговування, необхідно  відвідати один  із  7 сервісних центрів у місті Києві. Адреси  можна дізнатись  за посиланням.  Ще один варіант — скористатися безкоштовним Door-to-Door сервісом.

Безкоштовне гарантійне та негарантійне обслуговування ОРРО  здійснюють у партнерстві з компаніями Breezy Service та F1Center, які є міжнародними постачальниками послуг післяпродажного сервісного обслуговування для побутової електроніки у багатьох країнах Європи вже 15 років.

Для отримання безкоштовного негарантійного обслуговування протягом двох років, при зверненні в сервісний центр необхідно пред'явити документи, що підтверджують покупку, а саме заповнений гарантійний талон, товарний або касовий чеки продавця.

При зверненні за послугою безкоштовного сервісу ОРРО AED Україна покриває наступні витрати:

  • Один рік гарантії
  • Два роки обслуговування негарантійних випадків з моменту покупки смартфону (безкоштовним є обслуговування, вартість запчастин сплачує клієнт)
  • Доставка в обидва боки (відправлення пошкодженого смартфона у центри сервісного обслуговування та зворотна доставка)

Перед тим як передати пристрій нашим фахівцям, рекомендуємо завчасно зробити резервну копію всіх важливих даних, оскільки при виконанні ремонту їх може бути безповоротно втрачено. Зверніть увагу, що  сервісні центри не несуть відповідальність за збереження інформації на пристрої та за можливу її втрату, пов'язану з перепрограмуванням, заміною плат, налаштуванням програмного забезпечення тощо.

Крім того, до безкоштовного обслуговування входять такі послуги:

  • Оновлення програмного забезпечення
  • Оновлення смартфону треба робити вчасно, адже свіжа версія  програмного забезпечення (ПЗ) не тільки  збереже  вашу  приватну інформацію, але й надасть покращений користувацький досвід, адже кожне оновлення має в собі певні поліпшення.

Наші спеціалісти максимально швидко та ефективно виконають всі необхідні процедури безкоштовно. Вони обізнані у тонкощах цієї роботи, адже довгий час спеціалізуються саме на програмному забезпеченні.

Діагностика

Професійна діагностика — це найбільш правильний та ефективний спосіб перевірки технічного стану телефона, а також виявлення причин втрати його функцій. Дaнa пpoцeдуpa пpoвoдитьcя під пильнoю увaгoю наших фaxівців зa дoпoмoгoю cучacнoгo oблaднaння.
Maкcимaльнo тoчнa пepeвіpкa нecпpaвнoгo дeвaйca дoпoмoжe визнaчити peaльні пpoблeми, які виникли в cмapтфoні. Зaвдяки цим дaним нaші фахівці уcунуть пoлoмку якіcнo і швидкo. Tecтувaння cмapтфoну зaймaє близькo З0 xвилин, в pідкіcниx випaдкax дocягaє oднієї гoдини. Діaгнocтикa для власників смартфонів ОРРО пpoвoдитьcя aбcoлютнo бeзкoштoвнo, щo дoпoмoжe Baм знaчнo зaoщaдити та згодом покращити користувацький досвід.

Профілактична чистка гаджета

Дрібне сміття, пил, шерсть домашніх улюбленців і навіть залишки їжі з наших кишень можуть накопичуєтися в отворах динаміків, порті зарядки, у роз’ємах  під навушники або  навіть під  рамкою навколо дисплея, та можуть негативно впливати на якість вашого користування телефоном.

Проводити профілактичну чистку можна кожен рік. Наші спеціалісти проведуть  експрес-чистку вашого  улюбленого  гаджету ОРРО безкоштовно і він  ще довго  радуватиме вас якістю  своєї  роботи.

OPPO завжди дбає про ремонт та надійну роботу своїх пристроїв. Нагадуємо, що в разі виникнення будь-яких питань, наші фахівці кол-центру  зможуть надати  вам консультацію за номером 080 080 1185.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна