Тюнінг авто: ТОП-5 бажань автомобіліста

20:11, 05.02.2023

Мабуть, кожен автовласник мріє про те, щоб модернізувати машину та виділитися на монотонній сірій дорозі. Здійснити бажання досить просто, асортимент https://www.cartuning.in.ua/ має багато всього, що обов'язково сподобається. Достатньо врахувати сучасні тенденції автомобільного тюнінгу та реалізувати їх на практиці. Сьогодні ми познайомимо вас із деякими потаємними бажаннями водіїв.

Зовнішній тюнінг

Це спосіб доопрацювати машину та зробити її унікальною. Результат: зміна кольору кузова, тонування скла та встановлення діодних лампочок у фари. Професійний зовнішній тюнінг покликаний підкреслити особливості та покращити заводські параметри. Про це мріє кожний автомобіліст.

Оптика

Це ефектний і доступний спосіб змінити вигляд авто. Мається на увазі, що буде змінено вигляд фар. У тренді такі варіанти:

  • заміна штатної оптики на тюнінговану;
  • встановлення накладок («війки»);
  • встановлення світлодіодів/«ангельські очі»;
  • встановлення ПТФ чи ДХВ.

Тюнінг оптики – порівняно недорога послуга. Бажаєте порадувати автомобіліста? Подаруйте йому цю нагоду.

Заміна решітки радіатора

Решітка радіатора входить до списку найвиразніших деталей авто. Тюнінг не тільки покращує вигляд машини, а й підвищує захист уразливої частини. Це найпростіший і найдоступніший спосіб приховати пошкодження та перетворити автомобіль на унікальну модель.

Багато автомобілістів роблять тюнінг решітки радіатора своїми руками. Але ми рекомендуємо користуватися готовими деталями від професійних виробників, які представлені в магазині, який редакція порталу Smartphone.ua згадала на початку статті. Тільки так вдасться уникнути поломки радіатора в майбутньому і не зашкодити його в процесі тюнінгу.

Спойлер

Навісне обладнання здатне змінити кузов автомобіля. Його головне призначення: перенаправити повітряний потік та покращити аеродинаміку. Навіть непоказна модель авто з ним набуває агресивного і спортивного вигляду.

Спойлер може встановлюватись у різних місцях кузова. Форма елемента залежить від особистих уподобань та мети водія. Так, якщо встановити деталь ззаду, то машина набуде стійкості та виключить підйом кормової частини кузова.

Експерти категорично не рекомендують встановлювати універсальні спойлери власноруч. Найкраще звернутися до професіонала. Він підбере ту форму і варіант, який покращить як декоративні властивості, а й підвищить робочі характеристики.

Вихлоп

Цей варіант сподобається водіям, які борються за екологію. Тюнінг дозволяє покращити показники вихлопу. Експерти зазначають, що сучасний вихлоп корисний для довкілля.
З іншого боку, грамотний тюнінг вихлопу впливає на звук. Звучання авто – максимально тихе. Потужність не знижується. Володіти такою досконалою машиною мріє кожен сучасний автомобіліст. Але є і такі, які бажають більш голосного звуку.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Какие бывают терморегуляторы? Выбираем термостат для теплого полаКакие бывают терморегуляторы? Выбираем термостат для теплого пола12:36 04.02.2023

    Система «теплый пол» сегодня все более востребована. Это неудивительно, ведь она обеспечивает комфортный микроклимат в помещении, создает тепло и уют. Сердцем системы теплых полов является термостат - прибор, помогающий создавать и поддерживать оптимальный температурный режим.

  • Як покращити електрообладнання автомобіляЯк покращити електрообладнання автомобіля10:47 04.02.2023

    На автомобільному ринку завжди з’являються нові технологічні тенденції, на які потрібно стежити. Ось кілька автомобільних технологій і трендів 2023 року, на які варто звернути увагу.

  • Винлайн КЗ - как вывести деньги с букмекерской конторы?Винлайн КЗ - как вывести деньги с букмекерской конторы?23:47 03.02.2023

    Букмекерская контора Winline KZ появилась на рынке недавно, однако уже смогла завоевать огромную популярность среди игроков. Это связано с наличием лицензии, щедрыми бонусами, широкой линией, стабильным и удобным сайтом, а также оперативной работой службы поддержки.