У 2023 році lifecell розширив мережу магазинів та сервісів у них

21:53, 07.02.2024

Під брендом lifecell в 2023 році відкрили 48 нових магазинів у 18 областях України. Мережа торговельних точок під брендом оператора на кінець грудня 2023 р. склала понад 470 магазинів.

Попри повномасштабну військову агресію рф проти України, мобільний оператор lifecell продовжує надавати своїм абонентам якісне обслуговування через мережу точок продажу. У 2023 році кількість магазинів майже повернулась до рівня початку 2022 року - понад 470 магазинів у 247 містах та містечках, де працюють близько 1000 працівників.

Протягом минулого року lifecell активно розширював мережу точок продажу і відкрив 48 нових магазинів у 18 областях України, зокрема у містах, де раніше не було магазинів бренду. Це стало  важливим кроком до зближення з клієнтами та абонентами, які мешкають у різних регіонах країни, зокрема в містах Арциз, Бобровиця, Бурштин, Вільногірськ, Городня, Городок, Долинська, Єланець, Жовті Води, Іванків, Іршава, Кам’янець-Подільський, Коцюбинське, Лохвиця, Пирятин, Почаїв, Старий Самбір, Чорнобай, Ярмолинці.

В результаті військової агресії окупантів два магазини lifecell на тимчасово окупованих територіях було вщент зруйновано, а ще три в регіонах, близьких до бойових дій, пошкоджено. Однак пошкоджені магазини завдяки роботі команди вдалося відновити, забезпечивши абонентам безперервний доступ до послуг оператора.

Незважаючи на виклики сьогодення, lifecell зосереджений на підтримці та задоволенні своїх абонентів, розвиваючи та модернізуючи свою мережу магазинів та впроваджуючи інноваційні рішення для поліпшення взаємодії з клієнтами.

У 2023 році в точках продажу lifecell почав використовувати застосунок Icell, за допомогою якого в магазинах оператора на всіх дисплеях централізовано встановлюються та контролюються відеоролики. Це дозволяє змінювати візуальний контент та уніфікувати візуальний вигляд вітрин. Інструмент відкриває можливості зокрема для активного просування продуктів і послуг оператора та його партнерів.

Для зручності клієнтів lifecell поглибив співпрацю з поштовим сервісом Meest Express. Мобільний оператор обладнав точками видачі поштового оператора всі магазини, де можливо надавати такі послуги.  Протягом 2023 року десятки тисяч клієнтів відвідали магазини lifecell для отримання чи відправки посилок.

У 2023 серед затребуваних сервісів клієнти торговельних точок lifecell найчастіше обирали  встановлення застосунків та налаштування смартфонів. За допомогою сервісу компанії Hankuper у 2023 році десятки тисяч разів також встановлено застосунки lifecell (lifebox, BIP, TV+, Paycell, Мій lifecell). Також значно зріс попит на підключення додаткових сервісів та послуг («Вибір номеру», «Тарифна підписка», «Мультисім» тощо). Завдяки співпраці з monobank в магазинах lifecell продали велику кількість банківських карток та товару через послугу «Покупка частинами».

Найбільший попит у покупців минулого року мали стартові пакети та сервіси компанії. З додаткових товарів на початку 2023 року під час відключень електроенергії активно реалізувались роутери, павербанки, зарядні пристрої тощо. Протягом всього року популярними залишались різноманітні аксесуари та смартфони.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна