У Diablo Immortal вже витратили понад $24 млн на iOS та Android

19:48, 21.06.2022

Виторг умовно-безкоштовного рольового екшену Diablo Immortal вже перевищив $24 млн за перші два тижні з моменту релізу гри. Ця цифра стосується лише iOS та Android, оскільки дані надав аналітичний інструмент Appmagic.

Завдяки Appmagic також стало відомо, що Diablo Immortal завантажили понад 8,5 млн. разів на мобільних платформах за той же період. Раніше Blizzard Entertainment заявляла про 10 млн завантажень за перший тиждень з моменту виходу гри, але це число включало ПК-версію.

Все це робить Diablo Immortal другим за виторгом проектом Blizzard Entertainment. На першому місці знаходиться карткова гра Hearthstone. Повідомляється, що мобільна Diablo найбільш прибуткова в США (43%) і Південній Кореї (23%). В інших регіонах в неї вкладаються менше: Японія - 8%; Німеччина - 6%; Канада - 3%. А решта 17% виручки припадають на ринки, що залишилися.

Незважаючи на високі показники прибутків, Diablo Immortal отримала однозначно низьку оцінку користувачів. Раніше цього тижня рейтинг гри на Metacritic впав до 0,2 із 10 можливих балів — найнижчого рівня за всю історію сайту. Зараз, проте, оцінка проекту трохи піднялася: 0,3 бала у ПК-версії та 0,4 бала у версії для iOS.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна