У Дія.City понад 660 резидентів. Хто серед новачків?

00:11, 02.10.2023

Сприятливі податкові умови, інструменти для залучення інвестицій та прозора корпоративна структура — це ті переваги простору, які приваблюють український і міжнародний ІТ-бізнес.

Розповідаємо про новачків простору:

  • LUN — продуктова IT-компанія з України, яка розробляє продукти для пошуку житла онлайн. Серед них — платформа ЛУН, застосунок BIRD та сервіс rieltor.ua.
  • One Way Aerospace — український виробник дронів, який зараз розробляє безпілотник Scalpel. Цей дрон може знаходити ворожу техніку на великій відстані та знищувати її.
  • Haiqu — deep-tech стартап, який створює софт для квантових комп’ютерів. Їхнє ПЗ дає змогу використовувати квантові обчислення у фінансах, автомобільній індустрії, біотехнологіях тощо. Влітку стартап залучив $4 мільйони інвестицій.
  • Logics7 — розробник технологічних симуляторів для вогневої підготовки військових. Уже понад 45 000 військовослужбовців пройшли тренування на їхніх системах UNITS.
  • YouControl — продуктова компанія, що створює сервіси для аналізу підприємств. Їхні продукти допомагають компаніям уникати фінансових або репутаційних ризиків.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна