У Google Pixel 6 почали з'являтися биті пікселі

10:49, 12.07.2022

Власники смартфонів Google Pixel 6 та Pixel 6 Pro все частіше повідомляють про появу битих пікселів на екрані пристроїв. Повідомлення про це з'явилися у спільноті Reddit, на сайті підтримки Google та у соціальних мережах.

Повідомляється, що биті пікселі з'являються у верхній частині дисплея навколо отвору, в якому розташована фронтальна камера смартфона. Зазначається, що згодом окремі чорні точки перетворюються на плями, через що починає здаватися, що отвір для камери не є круглим.

«На екрані з'явилася чорна точка, яка, здається, росте. Смартфон не падав та оновлений. Що відбувається?», - написав один із власників смартфона Google на сайті підтримки.

Повідомлення про появу битих пікселів на екранах смартфонів Google почали з'являтися ще у січні. З того часу таких повідомлень стає все більше. Найчастіше биті пікселі з'являються навколо отвору на екрані. Користувачі смартфонів Pixel 6 не можуть самостійно вирішити проблему з появою битих пікселів на екрані. Перезавантаження та скидання налаштувань до заводських ситуацію не змінюють.

Єдиний варіант вирішити проблему полягає у відправленні смартфона до сервісного центру. Деякі користувачі повідомляють, що проблема вирішилася після оновлення програмного забезпечення. Деякі власники смартфонів Google звернули увагу на те, що проблема з битими пікселями на екрані виникає лише при використанні пристрою у ландшафтному режимі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна