У Києві перевідкрили CyberZone powered by Legion. Публікуємо розклад турнірів

07:33, 09.10.2023

У Києві перевідкрили оновлену Кіберзону, що знаходиться в центрі міста під Бессарабською площею. Технологічним партнером стала компанія Lenovo, яка модернізувала ігрове залізо — комп?ютери та монітори. На честь перезапуску легендарного клубу CyberZone powered by Legion стартує серія турнірів з CS2, Dota2 та VALORANT з сумарним призовим фондом понад 200 000 гривень.

Оновлений клуб розділено на чотири зони: від стандартної з комп'ютерами Lenovo Legion T5 на базі GTX 3060 Ti до VIP з пристроями Legion T7 та базі GTX 4080. Так, ігровий простір отримав найпотужніші комп’ютери серед клубів країни та став єдиним подібним місцем у Києві, де можна пограти на новій відеокарті GeForce GTX 4080 з частотою 360Hz.
Клуб CyberZone powered by Legion вже має розклад турнірів на жовтень, в яких можуть взяти участь всі охочі. Більшість змагань відбудуться у демократичному форматі мікскапу, коли для участі не потрібно мати команду, достатньо прийти на LAN, а тіммейтів підберуть організатори.

  • 14 жовтня, 10:00 — VALORANT, 5x5 мікскап, реєстрація за посиланням;
  • 15 жовтня, 10:00 — Dota2, 5x5 мікскап, реєстрація за посиланням.

Окрім грошової винагороди та інших цінних призів учасники змагань матимуть змогу виграти ігровий ноутбук Lenovo Legion Slim 5 16IRH8. Розіграш ноутбука відбудеться 16 жовтня серед учасників усіх турнірів.

Історія цього клубу розпочалася ще у 2002 році й за більш як 20 років клуб пережив не одну трансформацію. Офіційний рестарт оновленого простору за підтримки компанії Lenovo відбувся 30 вересня. В цей день там провели перший в Україні та світі закритий турнір з Counter-Strike 2. Переможець турніру отримав у подарунок геймерський Lenovo Legion Slim 5, а другий такий ноутбук рандомно розіграли серед усіх учасників події.

Адреса: Метроград, Бессарабська площа, 2, мінус другий поверх, CyberZone powered by Legion
Внесок за участь у турнірі: 200 грн.

Теги:Lenovo

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна