У Київстар ТБ буде ще більше фільмів з українським дубляжем

19:12, 10.05.2022

Наша солов’їна найпрекрасніша у світі. Тому дедалі більше людей хочуть дивитися фільми, чуючи від героїв саме її. Ми постійно втілюємо це бажання і додаємо до Київстар ТБ ще більше фільмів з українським дубляжем.

А також — кіно вітчизняного виробництва.

Усі фільми вже чекають на вас — завантажуйте додаток та насолоджуйтеся переглядом із близькими!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Лучшие ВУЗы Польши для украинцев: как выбрать?Лучшие ВУЗы Польши для украинцев: как выбрать?19:03 10.05.2022

    С каждым годом увеличивается количество украинских студентов в университетах Польши. И этому есть ряд причин, среди которых доступные расценки на получение высшего образования и территориальная близость страны.

  • Михайло Федоров взяв участь у робочій сесії цифрових міністрів країн «Великої сімки»Михайло Федоров взяв участь у робочій сесії цифрових міністрів країн «Великої сімки»19:00 10.05.2022

    Під час виступу закликав цифрових міністрів G7 створити новий безпековий формат для протидії інформаційним та кіберзагрозам. Міністр цифрової трансформації розповів про участь України в першій світовій кібервійні та як вдалося створити українську ІТ-армію.

  • 280 тисяч українців скористалися чатботом єВорог280 тисяч українців скористалися чатботом єВорог11:25 05.05.2022

    24 200 — саме стільки російських солдатів вже ніколи не повернуться додому, хіба що в домовині. Українські військові щодня знищують ворогів та захищають нашу землю. А завдяки кожному вашому повідомленню про геолокації чи дії окупантів у чатбот єВорог — ЗСУ ще швидше наближають Україну до перемоги!


купить телефон в Одесі, Україна