У новий рік - з новим гаджетом від ОРРО: купуй зі знижками

07:17, 16.12.2022

ОРРО AED Україна оголошує різдвяні знижки на низку своїх найпопулярніших товарів із 12 грудня до 1 січня.

ОРРО Reno7: портрет  без  обмежень

Якщо ви захоплюєтеся фотозйомкою та полюбляєте якісні селфі, ОРРО Reno7 з 8 ГБ RAM та 128 ГБ ROM стане вашим надійним партнером. Своїми можливостями гаджет завдячує 64 Мп АІ основній камері, 32 Мп фронтальній камері, 2 Мп макросенсору,  2 Мп датчику глибини та безлічі корисних функцій на основі штучного інтелекту.

Модель оснащена технологією RAM+, яка дає змогу самостійно регулювати обсяг доданої пам’яті: збільшити RAM на 8 ГБ та отримати таким чином до 16 ГБ оперативної пам’яті. Не буде проблем і з розрядженим акумулятором: надшвидка зарядка 33 Вт VOOC 4.0 і потужний 4500 мАг акумулятор допоможуть реалізувати ваші творчі амбіції.

ОРРО Reno7 має дисплей із частотою оновлення 90 Гц  та працює на потужному восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 680. Легкий і надтонкий, він зручно вміщується в руці, а виглядає просто надсучасно завдяки  стильному дизайну та нетривіальному оформленню модуля основної фотокамери. Сяюча окантовка навколо одного з «оченят» камери служить декоративним підсвічуванням і індикатором повідомлень.

Рекомендована роздрібна ціна: 14999 грн. Промо ціна: 11999 грн.

OPPO A96 6/128ГБ: вишуканий дизайн та подвійна камера з розширенням 50 Мп

OPPO A96 6/128ГБ  з його по-справжньому зірковим дизайном не може бути непоміченим. Витончений профіль і спеціальне оздоблення на задній панелі, яка ніби складається з мільйона діамантів і змінює колір під різними кутами, засліплює своєю пишністю. OPPO A96 6/128ГБ — смартфон з частотою оновлення екрану 90 Гц. cтворений для любителів контенту (серіалів, фільмів і відео), мобільного фото та естетичних гаджетів. Сподобається всім, хто слідкує за трендами на ринку техніки.

Завдяки IPS екрану розміром 6.59" дюймів стане чудовим рішенням для  тих, хто дивиться багато контенту та є прихильником соціальних мереж. Мініатюрний виріз для камери не заважає щоденному користуванню, а форма корпусу дозволяє зручно тримати пристрій в руці та користуватися ним на ходу.

Ще однією перевагою моделі є великий акумулятор. Запасу енергії на 5000 мАг вистачить, щоб протягом дня бути активним у соціальних мережах, багато спілкуватися, фотографувати та розважатися. Підтримується швидка зарядка 33 Вт. А для створення гарних світлин гаджет оснащений подвійною основною камерою та фронтальною на 16 Мп. Основна камера також оснащена сенсором глибини для фокусування на об'єкті зйомки, що забезпечує розмиття заднього фону та створення художніх фото.

Модель ОРРО A96  6/128ГБ  (6 ГБ RAM + 128 ГБ ROM)

Рекомендована роздрібна ціна: 11 999 грн. Промо ціна: 8 999 грн.

ОРРО A57s: довговічність та елегантний дизайн для стилю поза часом

Легкий і надтонкий OPPO A57s зручно вміщується в руці, але витривалості акумулятора на 5000 мАг у парі з 33 Вт швидкою зарядкою SUPERVOOCTM вистачає, щоб бути готовим до всього. Наприклад, до зйомки крутих кадрів 50 Мп основною камерою з надвисокою роздільною здатністю. Потужний процесор MediaTek Helio G35 і технологія  AI System Booster іще більше розширюють можливості смартфона, забезпечуючи бездоганну продуктивність. А наявність NFC-модуля забезпечить безконтактні оплати.   Завдяки Ультралінійному стереодинаміку та технології Ultra Volume mode тобі більше не потрібна переносна колонка! Смартфон з легкістю її замінює.

Модель ОРРО A57s 4/128ГБ  (4 ГБ RAM +128 ГБ ROM)
Рекомендована роздрібна ціна: 9999 грн. Промо ціна: 6999 грн
 
Модель ОРРО A57 4/64ГБ (4 ГБ RAM + 64 ГБ ROM)
Рекомендована роздрібна ціна: 8799 грн. Промо ціна: 6399  грн.

OPPO Air2 Pro: глибші баси та краще шумопоглинання

TWS навушники OPPO Air2 Pro поєднують у собі якісне звучання, швидке підключення, захист від води й бризків і тривалий час автономної роботи. Так, навушники можуть відтворювати аудіо 28 години. Завдяки технології Bluetooth 5.2 OPPO Air2 Pro гарантують наднизьку затримку. Крім того, навушники оснащені новими титанізованими динаміками 12,4 мм з великою діафрагмою, тому забезпечують глибші баси та ширше звукове поле, створюючи ефект занурення. Мікрофони з шумопоглинанням значно покращують чіткість голосу під час дзвінків, тому ви завжди почуєте співрозмовника навіть у шумному місці.

Рекомендована роздрібна ціна: 3499 грн. Промо ціна: 2999 грн.

OPPO Band2: здоровий сон та професійні спортивні режими

Новинка на українському ринку OPPO Band2— гаджет, оснащений технологією OSleep, яка допомагає суттєво поліпшити ваш сон. Годинник відображає такі показники, як середній рівень кисню в крові під час сну, ритм серця, тривалість і максимальний децибел хропіння, моніторить чотири фази сну та швидкий рух очей, щоб своєчасно виявляти проблеми з диханням, коли людина спить. А щоб ви могли стежити за досягненням своїх спортивних цілей, пристрій пропонує понад 100 професійних спортивних режимів. Тривалий час автономної роботи OPPO Band2— 14 діб — можна продовжити на цілий день шляхом 5-хвилинної зарядки.

Рекомендована роздрібна ціна: 3499. Промо ціна: 2699 грн.

Придбати гаджети ОРРО зі святковими знижками можна в магазинах наших партнерів: oppoua.com, Eldoradо, Comfy, «Фокстрот», «Алло», Citrus, Rozetka та інших.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна