У США зростають продажі кнопкових телефонів

11:28, 01.04.2023

Кнопкові телефони давно вийшли з моди на глобальному ринку, однак у США ситуація змінюється. Деякі американці переходять на такі пристрої, щоб обмежити свій час перед екранами смартфонів.


«Це відбувається з деякими представниками покоління Z – вони втомилися від екранів, – заявив Хосе Бріонес, модератор сабреддита r/dumbphones. — Вони не знають, що відбувається із психічним здоров'ям, і намагаються скоротити використання смартфонів».

У 2022 році продаж телефонів-розкладачок HMD Global в США зріс. Щомісяця продаються десятки тисяч таких телефонів. У той же час, за даними компанії, глобальний продаж кнопкових телефонів HMD знизився.

За даними Counterpoint Research, в 2022 майже 80% продажів кнопкових телефонів припало на Близький Схід, Африку та Індію. За прогнозом, у наступні п'ять років ринок кнопкових телефонів у Північній Америці зросте на 5% чи навіть більше.

Різні компанії слідують цій тенденції, продаючи пристрої, орієнтовані на тих, хто хоче проводити менше часу у своїх телефонах та соціальних мережах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна