У WhatsApp виявили підтримку сторонніх чатів

10:40, 27.01.2024

Команда популярного месенджера WhatsApp активно працює над новою функцією, яка забезпечить сумісність зі сторонніми платформами обміну повідомленнями. Тематичний ресурс WABetaInfo виявив приховану секцію third-party chats (Сторонні чати) у свіжій бета-версії WhatsApp.

У новому розділі користувачі WhatsApp зможуть спілкуватися з користувачами конкуруючих месенджерів, таких як Telegram і Discord, Signal і Viber.

Нововведення розробляється відповідно до вимог Євросоюзу щодо взаємної сумісності месенджерів, які стануть обов'язковими навесні 2024 року. Точні терміни запуску нової функції поки невідомі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Google знову поліпшила Android AutoGoogle знову поліпшила Android Auto14:10 23.01.2024

    Google представила функцію штучного інтелекту для Android Auto, яка допоможе вам відповідати на текстові повідомлення під час водіння.

  • 870 000 уроків менш ніж за 3 місяці. Як українці навчаються разом з Promova870 000 уроків менш ніж за 3 місяці. Як українці навчаються разом з Promova19:23 21.01.2024

    Promova — один з популярних застосунків вивчення англійської мови. Завдяки національній мовній програмі Future Perfect в українців є крута можливість — безоплатний преміумдоступ до всіх мовних курсів на 3 роки.

  • CRM, как эффективное средство управления SPA-салономCRM, как эффективное средство управления SPA-салоном10:49 29.12.2023

    Бизнес в сфере SPA набирает обороты. Однако, важно грамотно его организовать. В этом деле и поможет специальная программа управления СПА-салоном (по-другому ее называют CRM). Что это такое и для чего она нужна — во всех подробностях рассказано ниже.


купить телефон в Одесі, Україна