Українці у червні залишили в кафе та ресторанах більше 75 тисяч цифрових чайових

22:23, 02.08.2023

 У червні українці залишили "на чай" офіціантам кафе і ресторанів більше 75 тисяч разів через сервіс cashless чайових ПриватБанку, найбільше з моменту запуску технології безготівкових чайових. Середня сума “подяки” в червні 2023 склала 99 грн.

“Сервіс чайових в POS-терміналах Приватбанку працює вже багато років і завжди чуємо довольні відгуки від офіціантів кафе та ресторанів” - каже Сергій Макаренко, керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку. - Ми плануємо і надалі розширювати цей функціонал в нашому обладнанні”.

Загалом, за даними ПриватБанку, з початку 2023 року кількість безготівкових подяк у закладах харчування офіціантам склала 369 тисяч cashless чайових.

Нагадаємо, що до 25 серпня ПриватБанк подвоїть чайові найбільш активним офіціантам українських кафе і ресторанів, якщо вони отримуватимуть подяку від клієнтів у безготівковій формі через POS-термінали ПриватБанку на картки Mastercard.

Потрапити до неї можуть всі офіціанти, хто в період акції отримуватиме чайові виключно в безготівковому вигляді на картки Mastercard ПриватБанку. За підсумками акції 20-ці діджитальних офіціантів банк подвоїть отримані за період акції подяки від клієнтів, а заклади, де працюють переможці, отримають безкоштовну PR-кампанію.

Чайові cashless - це додаткова транзакція при розрахунку на терміналі. Відвідувач сам вибирає, скільки залишити "на чай", і гроші зараховуються на картку офіціанта. Підключити сервіс може будь-який заклад харчування, де встановлені POS-термінали ПриватБанку.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна