Українці все частіше користуються послугою зняття готівки через торгові термінали

21:01, 21.11.2022

Українці все частіше користуються послугою отримання готівки на касах торгових точок через POS-термінали ПриватБанку. Як повідомив член правління з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, у жовтні при майже незмінному в порівнянні з вереснем загальному обсягу оплат картками, українці отримали готівки на касі на 12% більше - на 1,6 млрд грн.

“Саме ця послуга в умовах аварійних відключень електрики та повітряних тривог дозволяє мільйонам людей за необхідності отримувати готівку без зайвої небезпеки на пошук банкомату чи банківського відділення, - відзначив Євген Заіграєв.

Загалом у жовтні українці більше платили картками за паливо - обсяги безготівкових оплат на АЗС зросли за місяць на 12,7%, та іжу - на 3,5%. Меньше купували у жовтні одяга, взуття та інших промислових товарів - на 5,7%, а також електроніки і побутової техніки на 5%

За останній місяць український бізнес продовжив активно нарощувати мережу безготівкових розрахунків - за останній місяць торговці та підприємці встановили 5,5 тисяч нових терміналів ПриватБанку.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна