Універсальні POCO F6 та POCO F6 Pro вже можна передзамовити в АЛЛО з вигодою до 3000 гривень

13:20, 24.05.2024

23 травня в АЛЛО відкрито передзамовлення на нові потужні моделі з серії РОСО F, які було щойно представлено широкому загалу на глобальній презентації в Дубаї. Новинки серії РОСО F – флагманський сегмент ринку універсальних та продуктивних смартфонів з інноваціями за помірну ціну. Нові моделі підійдуть для виконання різного типу завдань – від роботи з документами та перегляду контенту до тривалих змагань в улюбленій грі. До 3 червня POCO F6 та POCO F6 Pro можна замовити на allo.ua з вигодою до 3000 гривень.

Відчутні швидкість та потужність

POCO F6 (12+512 ГБ) – новий швидкий та продуктивний смартфон, що першим у серії F отримав CrystalRes-дисплей. Надчіткий флагманський 6,67-дюймовий Flow AMOLED DotDisplay має частоту оновлення 120 Гц, пікову яскравість 2400 ніт, роздільну здатність 1,5K та відтворює 68 мільярдів кольорів. POCO F6 працює на базі новітнього процесора Snapdragon® 8s Gen 3. Технології WildBoost Optimization 3.0 і LiquidCool 4.0 забезпечують неперевершений ігровий досвід для геймерів. Для тих, хто фотографує та фільмує все довкола, 50-мегапіксельна система камер новинки з підтримкою OIS та EIS допоможе створювати не лише якісні світлини, а й 4К-відео. Акумулятор на 5000 мА•год відповідає за автономну роботу смартфона за будь-якого навантаження, а турбозарядка на 90 Вт дасть змогу швидко підзарядити пристрій.

Ця чудова новинка флагманського рівня доступна у чорному, зеленому та титановому кольорах і має приємну ціну – 18999 гривень за передзамовленням.

POCO F6 Pro (12+512 ГБ, 16 ГБ+1 ТБ) – універсальний та потужний смартфон із преміальним дизайном, який підійде як для роботи, так і для розваг. 6,67-дюймовий надчіткий CrystalRes-Flow-AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, роздільною здатністю 2K, максимальною яскравістю 4000 ніт, а також ШІМ-затемненням 3840 Гц забезпечить користувачам захоплюючі візуальні враження. Модель працює на базі чипсета Snapdragon® 8 Gen 2, який в комбінації з великою ємністю пам'яті забезпечує швидке виконання різноманітних складних завдань. Із потрійною основною камерою (50 Мп + 8 Мп + 2 Мп) та 16-мегапіксельною фронтальною камерою якісні світлини з чіткими деталями можна отримати навіть під час нічної зйомки. За автономність новинки відповідає акумулятор на 5000 мА•год з підтримкою гіперзарядки на 120 Вт.

POCO F6 Pro доступний для передзамовлення у чорному та білому кольорах за ціною від 23 999 гривень.

АЛЛО є дистриб’ютором РОСО, смартфони імпортовані офіційно та мають гарантію виробника. Для клієнтів АЛЛО доступні програми кредитування та оплати частинами. За покупку новинки клієнти отримають кешбек – АЛЛО Гроші на майбутні вигідні покупки техніки чи аксесуарів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна