Універсальна камера для відеоблогів Sony ZV-1 II вже в Україні

01:31, 04.03.2024

ZV-1 II – компактна й портативна камера для відеоблогів із ширококутним об’єктивом зі змінною фокусною відстанню для зручного компонування, матрицею типу 1.0 для високої якості зображення й інтелектуальним мікрофоном для чіткого звуку.


Функції для зйомки якісних відеоблогів

За допомогою камери ZV-1 II для відеоблогів можна знімати все: від групових селфі до безмежних краєвидів міста. Ширококутний об’єктив 18 мм охоплює ширше поле огляду, ніж людське око, тому ви легко зможете вмістити в кадр усе, що вам необхідно. У приміщенні чи поза ним ширококутний об’єктив перетворює повсякденні сцени на динамічні кадри.

ZV-1 II дає змогу компонувати знімки саме так, як потрібно користувачу, завдяки ширококутному об’єктиву зі збільшенням. 18 мм чудово підходить для селфі, а 50 мм – для портретів і швидких знімків. А максимальна діафрагма F/1,8 із ширококутним об’єктивом і F/4 з телеоб’єктивом забезпечує плавне розмиття фону, додаючи потрібну атмосферу.

Щоб створити приголомшливий відеоблог із необхідним, досвід не потрібен. Режим My Image Style дає змогу регулювати яскравість і колір під час перегляду об’єктів зйомки, тому шукати налаштування в меню не потрібно. А для атмосферних знімків із творчими кольорами доступно 10 шаблонів Creative Look.

Досить просто торкнутись екрана, щоб перетворити повсякденні моменти на кінематографічні зображення без додаткової обробки. З налаштуванням Cinematic Vlog камера автоматично знімає зображення зі співвідношенням сторін Cinemascope і частотою 24 кадр./с, що є стандартом у кіногалузі. В разі необхідності користувач може змінити колір зображення, просто обравши одне з п’яти значень параметра LOOK і чотирьох значень параметра MOOD, щоб отримати миттєвий результат професійного рівня.

У режимі [Auto] (Авто) новий вбудований інтелектуальний трикапсульний мікрофон змінює спрямування з [All Directions] (Усі напрямки) на [Front] (Спереду), коли камера розпізнає обличчя людини в кадрі. Також доступна можливість перемикати вручну режими [Front] (Спереду) для селфі та [Rear] (Ззаду) для зйомки із закадровим голосом. Уникнути шуму вітру та записувати чіткий звук поза приміщенням можна прикріпивши вітрозахисний екран, який йде в комплекті.

Компактність і зручність у використанні

Компактну й легку камеру ZV-1 II для відеоблогів можна всюди брати із собою, завдяки легкій вазі 292 г. ZV-1 II ідеально підходить навіть для авторів-початківців, оскільки не потребує вивчення складних налаштувань. Для зручного керування на екрані є сенсорні піктограми функцій, такі як запис і таймер автоспуску. За їх допомогою зручно знімати селфі та інші кадри, коли немає змоги дотягнутися до фізичних кнопок на камері.

ZV-1 II автоматично тримає користувача у фокусі за допомогою функції відстеження дотиком. Вона розпізнає обличчя й очі людей, що забезпечує надійне відстеження основного об’єкта. Для цього необхідно лише торкнутися об’єкта на екрані, щоб увімкнути функцію. АФ по очах відстежує навіть обличчя й очі тварин.

Камеру ZV-1 II створено для запису найкращих відеоматеріалів навіть під час зйомки на ходу й без штатива, щоб уникнути тремтіння та нечіткого зображення. Активний режим мінімізує розмиття, забезпечуючи стабільніше зображення без додаткової обробки.

Sony ZV-1 II розроблено для простішого створення контенту. В режимі Product Showcase (Огляд виробів) камера автоматично фокусуватиметься на виробі, який тримає користувач. Також є можливість м’якого розмиття фону за допомогою перемикача ефекту боке – необхідно обрати  [Defocus] (Розмиття), щоб виділити об’єкт, або [Clear] (Чітко), щоб усе зображення було у фокусі.

Діліться й підключайтеся

Підключати камеру до смартфона тепер ще простіше завдяки мобільному додатку Creators' App. Передавання даних триває у фоновому режимі, навіть якщо на смартфоні вимкнуто екран або запущено інший додаток. Також можливо перетворити смартфон або комп’ютер на пульт дистанційного керування камерою.

Щоб використовувати ZV-1 II як вебкамеру, необхідно просто під’єднати її до сумісного пристрою через порт USB. Велика матриця типу 1.0 і шаблони Creative Look забезпечують яскраве зображення.

Удосконалені функції

Завдяки великій матриці типу 1.0 камера ZV-1 II записує відео професійного рівня у форматі XAVC S до 30p й у 4K, а також у форматі Full HD до 120p для відтворення, сповільненого до 5 разів. Вона також підтримує одночасний запис проксі-копій для ефективної подальшої обробки.

З камерою ZV-1 II легко зробити кроки до покращення навичок відеозйомки. Як і професійні камери Cinema Line або серії ?, ZV-1 II підтримує профілі зображення S-Log3 й S-Gamut3.Cine, забезпечуючи ще більшу гнучкість під час обробки.

Об’єктив ZEISS® Vario-Sonnar T* зі змінною фокусною відстанню 18–50 мм17 і діафрагмою F/1,8–4 має вбудований фільтр нейтральної щільності для керування експозицією (3 кроки), що надає зображенню більшої виразності за яскравого світла. Чіткість зберігається по всьому діапазону фокусних відстаней, тому ваші блоги оживатимуть.

Забезпечити якісний звук для своїх відеоблогів можна за допомогою зовнішніх мікрофонів. Наприклад, ECM-G110 чітко записує звук перед камерою та підключається без кабелю. Або ж можна обрати потрібний мікрофон із широкої лінійки Sony, розробленої для різноманітних ситуацій.

Ціни та доступність

Камера Sony ZV-1 II вже доступна в Україні за орієнтовною ціною 35 999 гривень, зокрема в офіційному магазині Sony Centre.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна