В Україні створили фонд для боротьби на інформаційному фронті

01:27, 31.03.2022

Найбільші українські ІТ-компанії разом із Мінцифрою та Kyiv School of Economics створили Truth Fund. Його мета — боротися з російською пропагандою та розповідати світові правду про війну в Україні.

З першого дня війни команда фонду цілодобово створює та поширює контент, який викриває жахливі злочини російських військ на території України та їх наслідки.

Зараз фонд потребує підтримки, тому запускає кампанію, щоб залучити додаткові кошти, продовжувати свою роботу та побудувати необхідну інфраструктуру для ще більш ефективної боротьби з дезінформацією.

Допомогти та зробити свій внесок у боротьбу України за правду https://truthfund.com/

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Спрощено умови Дія.City для ІТ-компаній на період воєнного стануСпрощено умови Дія.City для ІТ-компаній на період воєнного стану01:21 31.03.2022

    Продовжуємо підтримувати українську економіку. Тепер умови Дія.City для ІТ-компаній стануть ще простішими. Критерії резидентства максимально спрощені. На час воєнного стану компанії не позбавлятимуть статусу резидентів Дія.City, навіть якщо вони не відповідатимуть критеріям: кількість співробітників, середня зарплата тощо.

  • Марафон спротиву триває!Марафон спротиву триває!01:53 30.03.2022

    Марафон спротиву триває. І кожна ваша історія — це не просто сторінка життя родини, а сторінка життя усієї країни, доказ наших незламності, волелюбності та патріотизму.

  • Українські підприємці під час війни переходять на безготівкову оплату через ТерміналУкраїнські підприємці під час війни переходять на безготівкову оплату через Термінал01:47 30.03.2022

    Українські підприємці з початку воєнних дій активно підключають сервіс Термінал, який дозволяє приймати безготівкову оплату картками зі смартфону без фізичного POS-терміналу.


купить телефон в Одесі, Україна