Відео огляд Bloody S87 - тиха ігрова клавіатура на механічних перемикачах

17:18, 16.04.2024

Bloody S87 - механічна ігрова клавіатура з дротовим підключенням (кабель від'єднується), яка максимально зменшена в розмірах завдяки відсутності цифрового блоку. Червоні клавіші можна замінити на чорні з комплекту і матимемо монохромний дизайн. Клавіші доповнили RGB підсвіткою з 10 різними режимами. Більше подробиць про новинку – дивіться у відео огляді! Приємного перегляду!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Відео огляд портативної колонки Canyon OnMove 15 - гучно, компактно і яскравоВідео огляд портативної колонки Canyon OnMove 15 - гучно, компактно і яскраво18:04 15.04.2024

    Canyon OnMove 15 - це бездротова колонка з RGB підсвіткою, хорошим басом і високою гучністю! Звук на OnMove 15 можна передати зі смартфона, вставити microSD картку або передати через 3,5 мм аудіороз'єм. Усі подробиці про компактну колонку Canyon OnMove 15 потужністю 40 Вт дізнаєтеся з відео.

  • Електросамокати Kaabo офіційно в УкраїніЕлектросамокати Kaabo офіційно в Україні02:23 15.04.2024

    Kaabo – це провідний виробник та постачальник електросамокатів. Компанія заснована у 2013 році і відома у світі завдяки потужним та інноваційним електросамокатам. Метою бренду є надання високоякісних, інноваційних та екологічно чистих продуктів, які відповідають потребам користувача і сприяють кращому майбутньому планети та людства загалом.

  • DJI представила маневрений FPV-дрон Avata 2, який легко виконує фігури вищого пілотажуDJI представила маневрений FPV-дрон Avata 2, який легко виконує фігури вищого пілотажу00:55 12.04.2024

    Компанія DJI представила споживчий FPV-дрон Avata 2. Він оснащений вельми просунутою камерою і може виконувати фігури вищого пілотажу, як-от сальто, крен і дрейф на 180 градусів за допомогою натискання кнопки на новому "одноручному" контролері RC Motion 3 з одним джойстиком.


купить телефон в Одесі, Україна