Відмовляючись від чеків в торгових терміналах, клієнти ПриватБанку вже зберегли 28 гектарів українського лісу

22:57, 23.07.2023

Програма "зеленого" кешлесса ПриватБанку, яка дозволяє клієнтам робити оплати картками у POS-терміналах банку без обов?язкового друку паперового чеку, вже дозволила зберегти майже 500 тонн паперу - що дорівнює 11 202 дерев, або 28 гектарів українського лісу.

Екологічний проект банку дозволяє зменшити використання паперу за рахунок скорочення друку зайвих і непотрібних чеків в POS-терміналах. Натомість клієнти можуть отримати електронний чек торгових операцій у виписці по картковому рахунку в Приват24.

"Все більше українців, яким не потрібен чек терміналу для подальшого використання, підтримають нашу програму й відмовляються від друку чеків, - говорить керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко. - Також банк активно впроваджує цифрові технології для співробітників торгових точок, надаючи інформацію про операції в POS-терміналі не через друк звітів, а через чат-боти, хелпер або виписки в Приват24 для бізнесу".

На сьогодні можливість відмовитися від друку непотрібних споживачеві чеків працює в більше ніж 230 тисяч POS-терміналів ПриватБанку.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна