Ведіть активний спосіб життя зі справжньою бездротовою стереогарнітурою TWS-5 від Canyon: насолоджуйтесь улюбленою музикою та високоякісним звуком під час дзвінків, де б ви не були та що б не робили

12:33, 02.12.2022

Canyon, швидкозростаючий бренд якісних і стильних, але доступних мобільних аксесуарів, комп’ютерних та ігрових гаджетів, розширює лінійку продуктів і представляє сучасну бездротову стереогарнітуру TWS-5 – надійний аудіогаджет для тих, хто віддає перевагу активному способу життя. Слухайте музику в високій якості або розмовляйте по мобільному телефону без шуму і перешкод у дорозі, під час пробіжки або ж тренування з TWS-5!

Ці бездротові навушники створені для тих, хто постійно в русі і любить слухати музику у високоякісному відтворенні. Остання версія Bluetooth 5.3 забезпечує стабільне поєднання як із джерелом звуку, так і між правим та лівим навушниками. Чіткий і об'ємний стереозвук дозволить вам насолоджуватися улюбленою музикою у високій якості.

З гарнітурою Canyon ви можете приймати телефонні дзвінки та користуватися голосовими помічниками, не торкаючись смартфона. Функція активного поглинання шуму виявляє й нейтралізує широкий діапазон навколишніх звуків – ваш співрозмовник буде чути лише ваш голос під час розмови, навіть у шумному середовищі. Залишайтеся на зв’язку з робочих та особистих питань, де б ви не були!

Гарнітура TWS-5 живе у вашому ритмі. Час її роботи без підзарядки збільшено до 7,5 годин, а із зарядним кейсом - до 37,5 год. Тому ви зможете насолоджуватись музикою під час довгої поїздки або керувати робочими дзвінками протягом всього дня.

Час повної зарядки навушників становить 1,5 години, а щоб зарядити кейс, знадобиться всього 2 години. Вам не доведеться носити з собою безліч різних кабелів, адже для зарядки кейсу з ємністю акумулятора 500 мА-год використовується кабель USB Type-C, – саме той, що зазвичай використовується для більшості сучасних смартфонів.

Зручний дизайн амбушюр із силіконовими вкладками забезпечує щільне прилягання до вуха. Додаткові амбушюри різних розмірів дозволяють підібрати правильні для вас, забезпечуючи максимально зручну посадку.

Гарнітура TWS-5 має стильний дизайн, пристрій доступний в чотирьох кольорах – класичному білому та чорному, а також зеленому і бузковому кольорах. Гарантія на девайс – 2 роки.

Справжня бездротова стереогарнітура TWS-5 від Canyon доступна для придбання з вересня 2022 року на сайтах партнерів (Rozetka, Comfy, Eldorado, Foxtrot та інших).

З будь-яких питань, що стосуються характеристик пристроїв, реалізації та підтримки можна звертатися за офіційною адресою електронної пошти: canyon@asbis.ua.

Детальніше про аксесуари та бренд можна дізнатися на сайті: https://canyon.ua

Довідка:

Canyon Accessories – це швидкозростаючий бренд якісних та стильних мобільних аксесуарів, комп’ютерних гаджетів, носіїв та ігрових гаджетів. Бренд Canyon був заснований у Нідерландах у 2003 році. Зараз Canyon має офіси в 16 країнах, а продукція бренду продається більш ніж у 26 країнах світу.

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей та світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини