Веганські рецепти

19:20, 14.11.2022

Сьогодні значна частина людства розмірковує над своїм способом життя, зокрема, над здоров’ям. Тому поширеним явищем у світі є свідомий вибір вегетаріанства. Проте, ставши на цей шлях, люди наштовхуються на проблему, пов’язану зі складнощами збалансованого раціону або ж пошуком веганських рецептів. Та вихід однозначно є. На сьогоднішній день веганські рецепти від Іт мі ет покликані, аби задовольнити будь-які смаки найвибагливіших гурманів.

Енергетична цінність рослинного м’яса

Традиційним м’ясоїдам важко зрозуміти, звідки ті, хто обрав у щоденний раціон рослинне м'ясо, беруть сили, необхідну енергію та поживні речовини. Давайте і самі спробуємо в цьому розібратися:

  1. Кількість енергії в організмі залежить не стільки від кількості їжі, скільки від якості її засвоєння. А те, що м’ясо, на основі рослинних інгредієнтів засвоюється легше – беззаперечний факт.

  2. Не варто забувати, що білки, жири та вуглеводи є не лише у м’ясі тварин. Досить часто кількість білків рослинного м’яса зовсім не поступається тваринному, а кількість вітамінів та поживних речовин може бути більшою.

  3. Енергетична цінність продуктів харчування. Так, однозначно, що жирна свинина має великий відсоток калорійності у порівнянні з рослинним м’ясом, але користі для організму в цьому зовсім небагато.

  4. Кількість інгредієнтів. Не секрет, що при споживанні м’яса на рослинній основі людина отримує цілий спектр продуктів, які використані для його виготовлення і беззаперечно є корисними для неї.

Впевнені, що коли ви чуєте слово бургер – у вас з’являється асоціація про те, що це шкідлива їжа із фастфуду. Вегетеріанці можуть розвіяти цей міф, приготувавши Messy asian burger з Eat me at https://eat-me-at.com/uk/recipes/messy-asian-burger-z-it-mi-et, що зовсім нескладно. Зазначте, без жодного шматочка тваринного м’яса, проте так само смачно, а головне корисно для здоров’я.

Головні інгредієнти страви

В основі страви такі інгредієнти:

-   одна веганська котлета Eat me at.

-   2 слайси веганського сиру.

- червоний солодкий перець, авокадо, пекінська капуста, огірок, чука.

-  булочка для бургера.

- олія, оцет, сіль та перець за смаком.

- цукор, арахіс, соус чилі, веганський майонез.

- кінза, зелена цибуля, сік лимона.

Для приготування:

  • розрізаєте солодкий перець слайсами та смажите його на попередньо розігрітій сковороді впродовж 4 хв;

  • дістаєте м’якоть авокадо;

  • додаєте кінзу, зелену цибулю, трохи червоного перцю;

  • скроплюєте соком лимона, перемішуючи все до однорідної маси, додавши сіль те перець;

  • обсмажуєте веганську котлету з обох сторін та прикриваєте сиром;

  • додаєте трохи води та накриваєте кришкою;

  • продовжуєте смажити ще 3 хвилини, ретельно усе перемішуючи;

  • розрізавши булочку вздовж, смажите її по 2 хвилини з кожної сторони;

  • нарізаєте капусту та огірок довгими тонкими слайдами, додавши майонез та все ретельно перемішавши;

  • складаєте бургер - кладете гуакамоле, перець, котлету, коул слоу, подрібнений арахіс. Накриваєте верхньою частиною булочки, змащеною чилі соусом.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • SMARTlife: Правила вибору чоловічих рюкзаків та сумок! Де і які придбати?!SMARTlife: Правила вибору чоловічих рюкзаків та сумок! Де і які придбати?!10:28 13.11.2022

    Чоловіки купують собі стильні та якісні сумки з таким самим задоволенням, як і ми, жінки. Барсетка або рюкзак також можуть стати чудовим подарунком до Дня народження вашого чоловіка чи колеги по роботі.

  • SMARTlife: Что такое чай Пуэр? Как его пить и где купить!SMARTlife: Что такое чай Пуэр? Как его пить и где купить!03:29 11.11.2022

    Традиционным чаем в Китае по праву считается пуэр. Его считают в этой стране лишь видом красного чая, когда в других странах его привыкли причислять к чёрным сортам. Жители этой восточной страны ценят данный напиток за его полезные для человеческого организма свойства.

  • Україна отримала ще 1570 Starlink від уряду ПольщіУкраїна отримала ще 1570 Starlink від уряду Польщі19:46 10.11.2022

    Ці термінали від польського уряду допоможуть налагодити звʼязок там, де це необхідно. Наприклад, у звільнених містах та селах завдяки Старлінкам працюватимуть публічні Wi-Fi точки, де жителі зможуть збиратися та підключатися до інтернету.