vivo представила смарт-годинник Watch 3, який уміє відкривати і запускати автомобілі

22:53, 13.11.2023

Компанія vivo поряд із серією флагманських смартфонів vivo X100 представила розумний годинник Watch 3, який став наступником моделі Watch 2, що вийшла 2021 року. vivo Watch 3 виконано в корпусі з нержавіючої сталі з круглим AMOLED-екраном діагоналлю 1,43 дюйма і роздільною здатністю 466 x 466 пікселів. У правій верхній частині корпусу розміщена поворотна голівка з металу для навігації по інтерфейсу і доступу до інших функцій. Екран покритий склом із закругленими краями.

За допомогою носимого пристрою можна відстежувати частоту серцевого ритму (ЧСС) і рівень насичення крові киснем (SpO2) з попередженням про аномальні показники. Також смарт-годинник дає змогу визначати рівень стресу, тривалість і якість сну, а також показники менструального циклу в жінок. Також носимий пристрій визначає перевищення допустимого рівня шуму.

vivo Watch 3 підтримує понад 100 режимів тренувань, а також надає індивідуальні плани вправ. Носимий пристрій працює під управлінням власної операційної системи BlueOS, яка крім іншого надає функцію цифрового автомобільного ключа через модуль NFC. Також смарт-годинник має функцію постійно активного дисплея Always-On Display.

Смарт-годинник має підтримку eSIM, а також адаптер бездротового зв'язку Bluetooth 5.2 LE, чип NFC і ресивер супутникової навігації з підтримкою GPS, GLONASS, GALILEO і Beidou. Об'єм оперативної пам'яті vivo Watch 3 становить 64 Мбайт, флеш-накопичувача - 4 Гбайт. Акумулятор ємністю 505 мАг забезпечує тривалість автономної роботи до 16 днів без підзарядки.

vivo Watch 3 випускаються в чотирьох колірних варіантах: білому, чорному, сірому і коричневому. Ціна пристрою починається зі $150.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна