Vivo представила смартфон з гнучким екраном X Fold+ – більше та дешевше, ніж Samsung Galaxy X Fold4

19:39, 26.09.2022

Китайська компанія Vivo, як і очікувалося, сьогодні офіційно представила смартфон із гнучким екраном X Fold+ у форм-факторі книжки. Апарат є оновленою версією смартфона X Fold, який був представлений у першій половині року.

Пристрій оснащений 8,03-дюймовим внутрішнім дисплеєм з підтримкою роздільної здатності 2K (для порівняння, у Samsung Galaxy Fold4 екран всього 7,6 дюйма). Зовнішній 6,53-дюмовий дисплей підтримує роздільну здатність Full HD+. В обох випадках йдеться про AMOLED-панелі з частотою оновлення 120 Гц і сканером відбитків пальців, інтегрованим в екран. Внутрішній дисплей може складатися під різними кутами, включаючи 30 °, 90 ° і 120 °.

На тиловій стороні корпусу розміщена основна камера, виконана на основі 50-мегапіксельного головного сенсора, який доповнюється надширококутним модулем на 48 мегапікселів, портретним модулем на 12 мегапікселів і об'єктивом з датчиком на 8 мегапікселів. Фронтальна 16-мегапіксельна камера розміщена у вирізі у верхній частині внутрішнього дисплея.

Апаратною основою Vivo X Fold+ став продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, який доповнюється 12 Гб оперативної пам'яті LPDDR5 і накопичувач формату UFS 3.1 ємністю 256 або 512 Гб. Автономну роботу забезпечує акумуляторна батарея на 4730 мАг з підтримкою провідної зарядки потужністю до 80 Вт і бездротової до 50 Вт. Роль програмної платформи виконує Android 12 із фірмовим інтерфейсом OriginOS.

Смартфон Vivo X Fold+ доступний у трьох варіантах виконання корпусу: Sunny Mountain Blue, Sycamore Ash і Huaxia Red. Версія пристрою з накопичувачем на 256 Гбайт оцінена в $1400, тоді як за варіант із накопичувачем на 512 Гбайт доведеться заплатити $1535. Той самий Galaxy Fold4 оцінюється в $1799. Про терміни появи смартфона Vivo за межами домашнього ринку поки що нічого невідомо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна