Вийшла безкоштовна програма для перегляду YouTube на Apple Watch

16:19, 22.06.2022

Випущено безкоштовну програму WatchTube для перегляду контенту з YouTube на розумному годиннику Apple Watch, причому для його налаштування не потрібен iPhone.

Користувачі можуть завантажити WatchTube прямо з магазину програм watchOS. У програмі чотири розділи: «Головна сторінка», «Пошук», «Бібліотека» та «Параметри». Як і в офіційній програмі YouTube, на головній сторінці відображаються популярні відео. Програма також дозволяє вибирати певні категорії відео для відображення на головній сторінці.

Вбудований пошук WatchTube працює із клавіатурою. Звичайно, користувачі також можуть використовувати диктування для пошуку відео в програмі. Як і в реальному YouTube, пошукові запити WatchTube виділяють найкращі результати для відео та для каналів.

У WatchTube користувачі можуть навіть підписуватись на канали та зберігати відео, щоб знайти їх на вкладці бібліотеки. Важливо, що користувачі не можуть підключитися до облікового запису YouTube. Однак програма надає QR-код, який дозволяє користувачам обмінюватися та отримувати доступ до певних відео на іншому пристрої, включаючи iPhone або iPad.

На додаток до цих функцій WatchTube також підтримує субтитри відео та навіть підтримує зміну розміру тексту. Відео можна швидко завантажити на Apple Watch. Якщо користувачі не мають навушників AirPods або Bluetooth, програма також може використовувати вбудовані динаміки Apple Watch для виведення звуку.

Розробники WatchTube кажуть, що в майбутньому оновленні буде додано режим "тільки аудіо", щоб користувачі могли слухати пісні YouTube у фоновому режимі, не залишаючи дисплей Apple Watch увімкненим.

WatchTube доступний для безкоштовного завантаження в App Store і підтримує Apple Watch під watchOS 6 або пізнішої версії.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна