Вже скоро анонс планшета Blackview Tab 16: флагманський 2K дисплей із діагоналлю 11 дюймів для роботи і розваг

00:31, 10.03.2023

Оскільки потреби в онлайн-заняттях і телеконференціях лише набирають свою актуальність, важливість планшетів значно зросла, і Blackview Tab 15 отримав миттєве світове визнання за свою продуктивність з моменту свого дебюту. Але Blackview не зупинився на цьому. Витоки інформації сповіщають, що щоб задовольнити шанувальників більших по діагоналі дисплеїв для офісу, розваг і навчання, Blackview планує випустити новий планшет Tab 16 цього місяця і каже, що він продовжить досвід чудових аудіо- та відеорозваг. Новинка матиме більший дисплей, буде швидшою і більш зашифрованою, ніж Tab 15, що ставить продуктивність у значно вищий пріоритет.

https://s.click.aliexpress.com/e/_oFBiCNX

Чотири основні оновлення та деякі характеристики планшета.

11-дюймовий 2K дисплей

Сертифікація TUV Rheinland Low Blue Light

Щоб дозволити користувачам переглядати більше інформації та зменшити ковзання дисплея під час перегляду документів або веб-сторінок, Blackview Tab 16 буде оснащено надвеликим 11-дюймовим повнорозмірним дисплеєм із роздільною здатністю 2K, який має сертифікат TUV Rheinland із низьким рівнем синього світла, щоб зменшити втому очей під час перегляду відео або навчання онлайн, що значно підвищує ефективність та тривалість.

Представники Blackview кажуть, що як «інструмент підвищення продуктивності» Tab 16 готовий до навчання, роботи в офісі та освіти – зі стилусом і клавіатурою. Клавіатура має сенсорну панель, схожу тачпад ноутбука, для більш зручного використання в офісі чи навчанні. Стилус добре справляється із затримкою, дозволяючи писати анотації, вести записи та навіть малювати, що справді дає новий досвід навчання без паперу.

Завдяки тонкому корпусу товщиною 7,95 мм і вагою 533 г, який має гігантську батарею ємністю до 7680 мАг, якої вистачає до 18 годин щоденного використання. З нею вам не потрібно турбуватися про проблеми з розрядкою електроенергії під час виходу по своїм справам.

Покращені камери зі штучним інтелектом 13 МП + 8 МП

Щоб полегшити потреби студентів або новачків на роботі щодо запису курсів і зустрічей, Tab 16 матиме 13-мегапіксельну основну камеру та 8-мегапіксельну фронтальну камеру, що дозволяє фотографувати те, що ви хочете записати, дозволяючи вам переглядати інформацію ефективніше за допомогою 11 дюймового дисплея.

Восьмиядерний Unisoc T616

Для забезпечення вищих вимог до швидкості, очікується, що Tab 16 використовуватиме 8-ядерний чіпсет Unisoc T616, який значно перевищує свого попередника Unisoc T610 - на 36 982 бали в тесті AnTuTu, із збільшенням швидкості обробки RAM.

До 14 ГБ RAM + 256 ГБ ROM + до 1 ТБ картки пам’яті

Подвоєння простору для зберігання фото і відео

Кажуть, що Tab 16 стане першим планшетом Blackview з 256 ГБ основної пам’яті, та матиме до 14 ГБ оперативної. Також пристрій матиме підтримку карт TF на 1 ТБ. Tab 16 буде не лише оновлено для зберігання більшої кількості цифрового вмісту, але й значно розширено його можливості багатозадачності.

Оновлена ОС для більшої зручності

Подвоєння ефективності

Щоб забезпечити більш плавну роботу користувача, на Tab 16 буде встановлено ОС Doke _P 3.0 на базі Android 12, яка має покращений дизайн, зручність інтерфейсу і плавність роботи. Tab 16 буде оснащено ПО Low Meminfo Killer, яке активно визначатиме, які програми використовують і розподілятиме пріоритети додаткам, а отже користувачі можуть спостерігати кращу віддачу інтерфейсу.

Універсальний режим ПК

Подолайте бар’єри між планшетом і ПК

Щоб надати користувачам досвід, схожий на ПК, він, імовірно, стане 11-дюймовим ноутбуком, що працює в режимі ПК, і користувачі зможуть насолоджуватися великою зручністю під час редагування бізнес-документів, створення нотаток на уроках і проведення онлайн-зустрічей.

Інші важливі характеристики

Крім того, Tab 16 матиме чотири динаміки Smart-K для забезпечення 3D-стереозвуку та підтримку Widevine L1, що дозволить користувачам дивитися актуальні потокові трансляції з найвищою якістю зображення. У той же час, щоб забезпечити користувачам і підприємствам достатньо надійну безпеку, у Tab 16 буде вбудовано SE-Linux, який ефективно запобіжить рутування пристрою та запобігатиме програмам, які намагаються викрасти особисту інформацію.

Загалом, схоже на те, що Tab 16 буде більш продуктивним, ніж смартфон, і водночас більш портативним, ніж ПК. Зазначається, що світова прем’єра новинки відбудеться з 20 по 26 березня 2023 року. Натисніть тут, щоб отримати більше інформації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна