Vodafone підключився до національного роумінгу в Україні

01:24, 14.03.2022

Українські мобільні оператори реалізували нову можливість в рамках національного роумінгу. Відтепер, абоненти, які перебувають в гостьовій мобільній мережі в Україні, можуть користуватися і мобільним інтернетом на швидкості до 512 кб/с.

Ми розуміємо, що наявність мобільного інтернету часто навіть важливіша за дзвінки. Тож залишаємося на зв'язку з близькими в режимі онлайн.

Нагадаємо, як підключитись до мережі іншого оператора. Всі пункти обов'язкові:

  • Відключити автовибір мережі

на Android: Налаштування – Мобільна мережа (чи Підключення) – Оператор
на iOS: Параметри – Стільникові дані – Вибір мережі

  • Знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи LIFECELL
  • Якщо зареєструватися не вдалось, спробувати ще раз або вибрати іншу мережу
  • Перевірити можливість вихідного дзвінка, SMS та доступу в інтернет

Важливо: раз на день намагатись повернутись (підключитись) до мережі свого оператора. Вручну або увімкнувши автовибір мережі.

Тарифікація зберігається відповідно до тарифного плана вашого оператора. Звертаємо увагу на те, що підключення національного роумінгу передбачає значне навантаження на мережі операторів. Відтак, це може впливати на якість роботи деяких послуг. Просимо вибачення за можливі незручності.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Київстар підключився до національного роумінгу в УкраїніКиївстар підключився до національного роумінгу в Україні01:14 14.03.2022

    Продовжуємо працювати над тим, щоб у наших клієнтів завжди був мобільний зв'язок. Відтепер, якщо у вашому місті тимчасово не працює мережа одного з мобільних операторів, ви можете підключитися до іншого та користуватися не лише дзвінками й SMS, а ще й мобільним інтернетом на швидкості до 512 Кбіт/с.

  • Стан роботи мережі Київстар на 12 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Київстар на 12 березня 2022 року02:17 13.03.2022

    Наші спеціалісти усунули пошкодження біля Тростянця, що довзолило відновити роботу частини базових станцій у Сумській області. Місто Суми знову з мобільним зв’язком та інтернетом.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 12 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 12 березня 2022 року02:14 13.03.2022

    Через активні бойові дії тимчасово відсутні телекомпослуги у Луганській, Чернігівській та Сумській областях. Аварійні бригади вживають всіх можливих заходів для оперативного відновлення зв’язку в цих регіонах.


купить телефон в Одесі, Україна