Xbox Series S і X знову обійшли за продажами PlayStation 5 минулого тижня в Японії

23:58, 26.06.2022

Минулого тижня Xbox знову перевершила продаж PlayStation в Японії — таке вже відбувалося і минулого місяця. Про це стало відомо завдяки виданню Famitsu.

Згідно з даними продажів з 13 по 19 червня 2022 року, Xbox Series X розійшлася по Японії в кількості 3272 консолі, а Xbox Series S - 3423 консолі. У той же час у PlayStation результат більш ніж удвічі гірший. Було продано 2371 стандартну версію консолі, а бездисководних — 664 консолі.

Однак справа не в тому, що Xbox домінує у регіоні. Вважається, що такі показники свідчать про недостатній обсяг постачання систем Sony Interactive Entertainment до Японії. Для порівняння, минулого тижня було продано 12440 PlayStation 5, а Xbox Series X/S вдвічі менше – 6242 консолі.

Досягнення Xbox минулого тижня також мало впливає на загальну картину продажу консолей останнього покоління в Японії. На сьогоднішній день у країні продано 1,69 мільйона консолей PlayStation 5 та 232 тис. консолей Xbox Series X/S.

Nintendo Switch продовжує залишатися домінуючою системою у Японії з великим відривом. Минулого тижня було продано понад 50 000 консолей Switch, Switch Lite та Switch OLED, що більш ніж у 5 разів перевищує загальний обсяг продажів Xbox та PlayStation.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна