Xiaomi 12S Ultra спричинив фурор: китайський флагман купують у всьому світі з великою переплатою

11:07, 13.07.2022

Минулого тижня Xiaomi представила свій флагманський смартфон Xiaomi 12S Ultra, створений у співпраці з компанією Leica. Відгуки перших оглядачів дуже позитивні. Смартфон користується великою популярністю не тільки в Китаї, єдиній країні, де він офіційно продається, але й у всьому світі.

Xiaomi 12S Ultra хвалять у багатьох виданнях, наприклад, французьке видання Nouvelles technologies заявило, що «Xiaomi 12S Ultra може стати найшокованішим телефоном року». Відомий блогер Маркес Браунлі (Marques Brownlee), відомий під ніком MKBHD, у якого понад 15 млн підписників у YouTube, заявив: «Так, ця камера феноменальна і справді дуже гарна в більшості сценаріїв».

Звичайно, знайшлося багато охочих придбати новинку з Китаю. На веб-сайті Shenzhen Trading, що спеціалізується на постачанні китайських електронних продуктів, Xiaomi 12S Ultra знаходиться на головній сторінці. При цьому поточна ціна становить близько 1277 євро за версію із 12/512 ГБ пам'яті. Це на 250 євро дорожче, ніж у Китаї.

На іншому відомому майданчику, Giztop, смартфон Xiaomi 12S Ultra у базовій версії з 8/256 ГБ коштує 1199 доларів, що майже на 300 доларів дорожче, ніж у Китаї.

Різні ЗМІ опублікували посібник для своїх користувачів під назвою «Купівля Xiaomi 12S Ultra: що потрібно враховувати при імпорті з Китаю».

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна