Xiaomi готує доступний планшет Redmi Pad з екраном формату 2К

20:19, 19.09.2022

Китайська компанія Xiaomi, за повідомленнями мережевих джерел, незабаром анонсує планшет Redmi Pad, оснащений дисплеєм розміром 11,2 дюйми по діагоналі з роздільною здатністю 2К.

Новинка показана на зображенні в салатовому виконанні Mint Green. У продаж також надійдуть варіанти Graphite Grey та Moonlight Silver — у сірому та сріблястому виконання відповідно.

Йдеться про використання процесора MediaTek MT8781, який містить вісім обчислювальних ядер: два Cortex-A76 із тактовою частотою до 2,2 ГГц та шість Cortex-A55 із частотою до 2,0 ГГц. В оснащення входить графічний акселератор Mali-G57 MC2. По суті це модифікація «системи на чіпі» Helio G99.

Покупці зможуть обирати між версіями з 3 та 4 Гбайт оперативної пам'яті. Місткість флеш-накопичувача в обох випадках становитиме 64 Гбайт. У тильній частині корпусу розташується 8-мегапіксельна камера.

Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 7800 мАг. Планшет поставлятиметься з операційною системою Android 12, доповненою інтерфейсом MIUI 13. Будуть випущені версії з підтримкою стільникового зв'язку 4G/LTE і без. Ціна – від 230 євро.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна