Як вибрати смартфон та як його швидко і зручно купити у Вінниці

13:19, 26.05.2022

Зараз придбати хороший смартфон стало проблематичніше, ніж раніше. У зв’язку з повномасштабною війною, яку розпочала росія 24 лютого, ціни на смартфони у Вінниці, як і по всій Україні, виросли. Та це не привід залишатися без засобів зв’язку. Навпаки, новий телефон допоможе підтримувати зв’язок з рідними та друзями. Тому така покупка в багатьох випадках пов’язана з необхідністю.

Можна придбати і недорогий кнопковий телефон, але в такому випадку ваші можливості будуть значно обмеженими. Смартфон же дозволить зв’язуватися з близькими різними способами: по телефону, в соціальних мережах, месенджерах, по відеозв’язку. Крім того, ви зможете в будь-який час отримати актуальну інформацію, скориставшись інтернетом.

Які характеристики враховувати при покупці

Наступні параметри є основними з тих, на які варто звертати увагу при виборі гаджета:

  • Оперативна пам’ять. Цей параметр відповідає за те, які по ресурсоємності додатки ви зможете запускати на смартфоні. А також, скільки з них можуть працювати одночасно. Якщо ви плануєте працювати у “важких” програмах або переміщатися між кількома з них під час роботи, обирайте гаджет з більшою кількістю оперативки.
  • Процесор. Від потужності цього елемента також залежить “важкість” працюючих програм. Чим він сильніший, тим легше смартфон справлятиметься з роботою в додатках та тим швидше працюватиме. Порівняти процесори, встановлені на гаджетах, що вас цікавлять, можна на спеціальних сайтах.
  • Характеристики дисплея. Враховуйте тип дисплея, роздільну здатність, яскравість та частоту оновлення. Тут все просто — чим вищі показники, тим краще.
  • Характеристики камери. Кількість об'єктивів та мегапікселів є важливими характеристиками, але не єдиними, що потрібно враховувати. Крім цього варто звертати увагу на розмір діафрагми на кожному об’єктиві, розмір пікселя і матриці. Також дуже велику роль грає якість лінз і програмне забезпечення, за допомогою якого пристрій обробляє фото. Саме через ці характеристики 12-мегапіксельні камери іноді фотографують краще ніж 48-мегапіксельні.
  • Ємність батареї. Тут також все просто — чим більше, тим краще. Бажано, щоб аккумулятор смартфона мав не менше 5000 mAh. Хоча, можуть бути і виключення.

Якщо ви плануєте використовувати смартфон лише для базових завдань (спілкуватися з близькими, користуватися інтернетом, соцмережами тощо), то на цих характеристиках можна зекономити.

Де купити смартфон у Вінниці

Вибрати та замовити гаджет ви можете на сайті Алло. Забрати його можна в одному з п’яти фізичних магазинів мережі у місті:

  • вул. 600-річчя, 17Е, ТЦ «Мегамол», 1-ий поверх, маг. Алло MAX;
  • вул. 600-річчя, 17Е, ТЦ «Мегамол», 1-ий поверх, маг. Алло MAX;
  • просп. Коцюбинського, 4, маг. Алло;
  • вул. Миколи Оводова (Козицького Пилипа), 51, ТЦ «SkyPark», маг. Mi Store;
  • просп. Юності, 18, проспект Юності, будинок 18 (1 поверх) ТЦ "Small", маг. Алло.

Якщо ви не хочете або не можете витрачати час на поїздку до пункту видачі, замовте доставку (кур’єрську по місту і Новою Поштою по області).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини