Як використовувати інструмент «Рівень» у програмі «Камера» на iPhone для кращих знімків

15:08, 12.08.2023

Apple нарешті представила належний інструмент вирівнювання в програмі Камера для iPhone з iOS 17, щоб допомогти користувачам краще вирівнювати свої знімки. Якщо ві багато знімаєте на свій айфон - це саме те, що вам потрібно, якщо ж ви шукаєте простий та зручний гаджет, обирайте айфон 8 бу ціна на який приємно вас здивує. Хоча подібна функція під назвою Grid все ще існує в програмі Camera, вона має обмежене застосування та не дуже універсальна.

Однак за допомогою інструмента Level Apple відокремлює цю функцію від Grid і розширює варіанти її використання. Тут ми обговоримо все, що вам потрібно знати про інструмент «Рівень» у програмі «Камера», і навчимо вас використовувати його для створення кращих знімків.

Що таке інструмент рівня в iOS 17?

Інструмент «Рівень» — це функція iOS 17, яка допомагає вам вибудовувати кадри на вашому iPhone. По суті, він повідомляє вам, коли знімок, який ви кадруєте, нахилений, тож ви можете відповідно налаштувати нахил телефону та отримати вирівняний знімок.

Apple пропонує Level як окремий інструмент від Grid в iOS 17, і він працює з усіма режимами камери, включаючи портрет, кінематограф, відео, сповільнену зйомку та сповільнену зйомку.

Як увімкнути та використовувати інструмент рівня на вашому iPhone

Якщо ви використовували функцію «Сітка» на своєму iPhone до оновлення до iOS 17, ви побачите інструмент «Рівень» у програмі «Камера» після оновлення. Але, якщо ви цього не зробили, ви можете ввімкнути функцію рівня, виконавши такі дії:

  1. Перейдіть у Налаштування > Камера на своєму пристрої.
  2. Тепер прокрутіть вниз і перемкніть «Рівень».
  3. Тепер запустіть програму «Камера» та спробуйте сфотографувати прямий знімок. Ви повинні побачити на екрані три горизонтальні лінії: довгу лінію (посередині) і дві маленькі лінії з обох боків.

Якщо все у вашій рамці вирівняно, три лінії вирівняються, і ви побачите пряму жовту лінію. Інакше ці лінії виглядатимуть розбитими, що вказуватиме на необхідність відрегулювати нахил, щоб отримати вирівняний кадр.

Тим часом, якщо ви компонуєте знімок зверху вниз або зверху, ви все одно побачите старий вирівнювач, ймовірно тому, що він більш точний для таких сценаріїв. З ним вам потрібно відрегулювати нахил телефону, доки білий і жовтий знаки плюс (+) не перекриються, і ви отримаєте прямий знімок.

Робіть вирівняні кадри без зусиль за допомогою свого iPhone

Завдяки новому інструменту Level у додатку iOS Camera стало простіше, ніж будь-коли, компонувати та знімати вирівняні зображення та відео за допомогою iPhone. Отже, подяка Apple за це цінне доповнення.

Одна особливість нового інструменту вирівнювання, який нам подобається, полягає в тому, що він автоматично визначає, коли ви навмисно компонуєте знімок під кутом. І як такий, він приховує вирівнювач від екрана, тож ви можете продовжувати зйомку, як хочете. Крім того, якщо ви знімаєте багато фотографій на свій вживаний iPhone 14, знання того, як використовувати деякі важливі налаштування камери, може допомогти вам отримати кращі результати.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Skladovka.UA: Какие задачи поможет решить аренда мини склада?!Skladovka.UA: Какие задачи поможет решить аренда мини склада?!10:16 11.08.2023

    Далеко не всегда для хранения разнообразных товаров нужно арендовать крупное помещение. Если в доме собрались ненужные вещи, которые могут еще понадобиться, или предприниматель только начинает свою деятельность, у него не имеется «лишних» финансовых средств.

  • По каким критериям выбирать смарт-часы Xiaomi?По каким критериям выбирать смарт-часы Xiaomi?22:24 09.08.2023

    Смарт-часы бренда Xiaomi — идеальное соотношение качества и цены гаджетов. В отличие от дорогостоящих Apple, часы Ксиоми не слишком уступают по своим возможностям. При этом они остаются на порядок качественнее, чем продукция других китайских брендов.

  • Обзор моделей электрокарнизов для гостинойОбзор моделей электрокарнизов для гостиной21:42 09.08.2023

    Гостиная является одним из самых важных и представительных помещений в доме. Она служит местом отдыха, встреч с друзьями и родными, поэтому создание комфортной и уютной обстановки здесь имеет особое значение.