Які дитячі товари вважаються якісними

02:42, 20.09.2023

Відповідальні батьки дотримуються принципу «все найкраще — дітям». Якщо дорослі можуть економити на власних речах, то для малюків хочеться купувати лише якісні товари. Український онлайн-магазин товарів для дітей Мама Купи пропонує сертифіковану продукцію для немовлят, дошкільнят та школярів, яку можна замовити з доставкою по території країни.

Яким критеріям повинен відповідати якісний дитячий одяг

І немовлятам, і школярам важливо носити лише якісний одяг. Ніжна дитяча шкіра більше схильна до подразнень, ніж у дорослих. Тому при виборі одягу батькам слід відштовхуватися від кількох критеріїв.

  • Натуральні матеріали, безпечні для дитини. Варто віддавати перевагу виробам зі стовідсоткової бавовни, льону, вовни.
  • Витривалість. Важливий критерій для одягу, який будуть носити активні діти. Вироби повинні мати міцні шви (бажано подвійні). Міцні матеріали довго носяться, витримують багато циклів прання, а застосування якісних барвників убереже вироби від вицвітання.
  • Простота догляду. Оскільки малюки постійно забруднюють речі, важливо, щоб одяг можна було прати в машині, використовувати плямовивідники.

Які ознаки мають іграшки, рекомендовані для малюків

Дитинство неможливо уявити без іграшок. Брязкальця, ляльки, розвиваючі центри, конструктори — і це лише частина розваг, які є в домі чи не кожної родини. Основною вимогою до іграшок залишається безпека, яка підтверджується відповідним сертифікатом якості. Більше інформації про те, чи потрібна сертифікація для продажу іграшок, у статті. Якщо забавка для малюка відповідає таким критеріям, її можна вважати якісною.

  • Безпечні матеріали виготовлення: дерево з покриттям на водній основі, міцний пластик, медичний силікон, органічна бавовна тощо.
  • Міцне з’єднання рухомих деталей. Дитина не може витягати частини конструкції, щоб не поранитися. Іграшки не повинні містити гострих кутів чи тріщин.
  • Безпечний рівень шуму. Малюкам часто дарують іграшки з музичним супроводом: піаніно, тваринок, що співають чи імітують звуки, машинки тощо. Такі розваги не повинні створювати надто гучного шуму, щоб не дратувати малюка та не нашкодити його слуху.

Щоб вберегти здоров’я та емоційний стан малюка, перед покупкою потрібно ретельно вивчати склад товару та довіряти перевіреним продавцям.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как вывести деньги с Донат АлертсКак вывести деньги с Донат Алертс19:39 19.09.2023

    DonationAlerts – один из самых удобных сервисов для монетизации стримов. С помощью предоставляемого ПО можно получать донаты, а также выводить пользовательские уведомления прямо в потоковом видео.

  • Виды пари на спорт у онлайн-букмекеровВиды пари на спорт у онлайн-букмекеров19:29 18.09.2023

    Когда начинающий беттер регистрируется в букмекерской конторе, он видит перед собой невероятное разнообразие ставок. И зачастую новичкам известна только одна из них — как правило, это пари на результат матча.

  • Бани Киева: погружение в мир релаксации и здоровьяБани Киева: погружение в мир релаксации и здоровья23:58 17.09.2023

    Среди многочисленных аттракционов и достопримечательностей Киева бани заслуживают особого внимания. С древних времен этот вид отдыха был популярен среди жителей столицы, и на сегодняшний день традиции посещения бани не утратили своей актуальности.