YouTube додала відеоплеєр без реклами для навчальних додатків та можливості запускати платні курси

02:45, 09.09.2022

Сьогодні в блозі YouTube з'явилося повідомлення, що сервіс запускає вбудований відеоплеєр для освітніх програм, в якому не буде реклами, зовнішніх посилань та рекомендацій. Цей плеєр без рекомендаційного алгоритму YouTube буде корисним для вчителів та учнів. Алгоритм рекомендацій YouTube вже багато років є предметом пильної уваги та критики через те, що він може надавати дорослий контент та дезінформацію.

Плеєр без реклами та рекомендацій буде доступний для обраних партнерів, до яких входять такі освітні технологічні компанії, як EDpuzzle, Google Classroom, Purdue University та Purdue Global.

YouTube також оголосив про нові інструменти для творців контенту на платформі, включаючи можливість стягувати плату з глядачів за свої відео. Починаючи з наступного року деякі автори зможуть створювати безкоштовні або платні курси з плейлистами відео, складеними для аудиторії. Якщо глядач купить курс, він зможе дивитися контент без реклами та відтворювати відео у фоновому режимі. Спочатку ці курси з'являться у США та Південній Кореї у бета-версії.

І ще одна нова функція від YouTube - це вікторини, які автори можуть встановити на вкладці спільноти на своєму каналі і які будуть пов'язані з створюваним ними освітнім контентом. Компанія представить вікторини у бета-версії в найближчі місяці, а творці отримають доступ до цієї функції наступного року.

В останні роки YouTube ввів багато нових функцій, пов'язаних із навчанням на платформі, наприклад, фонд у 20 мільйонів доларів для творців освітніх відео та плейлисти без рекомендацій з таких тем, як математика, наука та музика.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна