YouTube почав показувати деяким користувачам набагато більше реклами перед початком відео

20:10, 13.09.2022

Користувачі почали повідомляти в соціальних мережах, що деякі YouTube глядачі почали показувати по п'ять рекламних роликів перед початком відео. Раніше показували лише по два. Це нововведення з'явилося для деяких із тих, хто не користується платною підпискою. При цьому пропустити ролики не можна.

У самому сервісі вже відреагували на скарги та повідомили, що це зроблено через тривалість реклами, яка не перевищує шість секунд на ролик. Також представники YouTube порадили скаржитися через форму зворотного зв'язку.

У Twitter при цьому писали, що їм траплялося п'ять довгих відео, які не можна пропустити. Користувачі вже обговорюють методи боротьби із цим явищем, включаючи блокувальники реклами та альтернативні клієнти для мобільних ОС. При цьому, за словами деяких користувачів, кількість рекламних роликів перед відео сягає восьми і навіть десяти.

Не виключено, що таким чином YouTube схиляє аудиторію до придбання преміальної підписки і планує заробляти на тих, хто не хоче її купувати. Поки що неясно, на скільки користувачів поширилася ця практика навіть на етапі тестування.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна