Юридичне обслуговування під ключ: хто, для кого і як?!

11:35, 03.09.2023

Юридичний аутсорсинг (надання юридичних послуг організаціям) - послуга, що користується великим попитом у підприємців, компаній та підприємств. Це пояснюється тим, що ця послуга вигідна й ефективна.

Серед переваг юридичного аутсорсингу варто відзначити:

  1. Ціни на абонентське обслуговування нижчі порівняно з витратами, які знадобляться, якщо утримувати власний юр.відділ (юриста), деталі можна дізнатись тут https://www.mogol-alfa.com.ua/ua/. Із заробітної плати співробітників доводиться робити податкові відрахування та соціальні внески, а співпраця з аутсорсером сприяє зниженню оподатковуваної бази. Крім того на віддалене адміністрування можна віддати і бухгалтерію.
  2. Якщо утримувати свій юридичний відділ, знадобиться додаткове офісне приміщення, оргтехніка, канцтовари, до того ж доведеться обслуговувати довідково-правові системи і купувати ліцензійне програмне забезпечення.
  3. Безперервна робота. Штатні співробітники іноді хворіють, йдуть у відпустку, неочікувано звільняються і навіть ідуть у конкуруючу фірму. Аутсорсер обслуговуватиме клієнта постійно.
  4. Можливість розірвання договірних відносин у будь-який час, або згідно умов підписаного договору.
  5. Надання послуг юридичного аутсорсингу актуальне для тих, хто потребує подібного обслуговування рідко і штатний юрист не потрібен.

Послуги юридичного аутсорсингу

Список як мінімум такий:

  • консультування в письмовій та усній формі з будь-якого питання, пов'язаного з діяльністю організації;
  • правовий аналізу внутрішніх документів компанії, розроблення локальної правової та установчої документації, внутрішнього регламенту і посадових інструкцій, іншої документації;
  • розроблення та правового аналізу контрактів, оцінювання правового ризику угоди, що укладається;
  • досудове врегулювання конфліктів;
  • представлення інтересів клієнта у відомствах та інших структурах;
  • захисту від нелегальних перевірок;
  • за потреби представлення інтересів компанії в переговорах із клієнтами;
  • вирішення спірних моментів між керівником організації та співробітниками з дотриманням законодавства та інтересів компанії;
  • юридичний супровід у випадку, якщо підприємство реорганізується або ліквідується.

Щоб почати співпрацювати з аутсорсером, потрібно укласти договір про юридичний супровід. Які саме послуги отримуватиме клієнт, обумовлено його потребами, причому їх можна коригувати під час виконання угоди. Терміни та умови розірвання контракту, а також абонплата обумовлюються додатково. Коли договір підписано, то за даними які має редакція Smartphone.ua, за клієнтом закріплюють юриста, який займається надалі юридичним супроводом організації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини