За 3 місяці війни українці зареєстрували понад 30 тисяч підприємств. У лідерах - комп'ютерне програмування

20:52, 14.06.2022

Попри агресію росії, економіка України поступово оживає, а українці продовжують відкривати бізнес. За 3 місяці війни було зареєстровано 31 266 підприємств, з яких 26 386 українців стали ФОПами.

Де було зареєстровано найбільше нових підприємств:

  • Львівська область
  • Дніпропетровська область
  • м. Київ

Найпопулярніші сектори, у яких найчастіше реєструвалися нові ФОПи:

  • комп'ютерне програмування
  • роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами

Також українські компанії активно користуються програмою підтримки з релокації бізнесу. Заявку на релокацію бізнесу подали вже 1568 підприємств, 503 з яких вже переїжджають.
Більше про аналітику стану українського бізнесу читайте в дослідженні: https://bit.ly/39kLf8T

Мінцифра продовжує підтримувати українських підприємців. Для цього ми переформатували проєкт Дія.Бізнес, який допомагає українцям продовжити або відкрити власну справу під час війни.

Центр Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development  спільно з Офіс з розвитку підприємництва та експорту й національним проєктом Дія.Бізнес продовжують проводити дослідження розвитку підприємництва в Україні. Аналіз підготовлено на основі даних Міністерство економіки України, платформи VKURSI та команди Економічного профайлу громади/регіону станом на 24.05.2022.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Деловой перевод: кому доверить и почему?!Деловой перевод: кому доверить и почему?!20:04 13.06.2022

    Выучить новый язык – полезно в плане саморазвития и рационально с прицелом на новую должность, если планируете использовать его для общения или в рабочих целях. Можно ли после года или двух обучения браться за сложные тексты и «тяжелые» книги на иностранном языке?

  • lifecell перезапускає оновлений платіжний застосунок Paycelllifecell перезапускає оновлений платіжний застосунок Paycell16:13 13.06.2022

    Мобільний платіжний сервіс Paycell, за допомогою якого можна зручно та безпечно здійснювати усі найпоширеніші фінансові операції в смартфоні, знову доступний для абонентів lifecell.

  • Курсы английского или занятия с репетитором: как определиться с выборомКурсы английского или занятия с репетитором: как определиться с выбором15:59 13.06.2022

    В последнее время многие люди приняли решение, что им стоит освоить английский в Харькове или других городах Украины. Благодаря приобретенным знаниям и развитым навыкам, перед человеком открывается много отличных возможностей и заманчивых перспектив.


купить телефон в Одесі, Україна