За рік ПриватБанк видав українцям 7 мільйонів сертифікатів електронного підпису

03:31, 12.01.2023

За 2022 рік ПриватБанк видав 5 мільйонам користувачів майже 7 мільйонів сертифікатів електронного підпису. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, більше половини з них - сучасні хмарні підписи SmartID.

За словами Заіграєва, минулого року клієнти банку фізичні особи частіше обирали через Приват24 підпис SmartID, ніж файловий ключ - для підтвердження особистості та отримання послуг онлайн за допомогою свого смартфона.

Бізнес клієнти банку найчастіше використовують підпис SmartID для платежів в “Приват24 для бізнесу”, виставлення та миттєвої оплати рахунків-фактур, у сервісах Paperless, Електронний документообіг та подачі звітів в ДПС та на державних порталах.

SmartID – це кваліфікований електронний підпис (КЕП), що є аналогом вашого власноручного підпису. Зберігається в захищеному хмарному сховищі. Повністю відповідає вимогам Закону України № 2155 «Про електронні довірчі послуги».

Підпис SmartID є безкоштовним для клієнтів ПриватБанку та доступний із будь-якого вашого смартфона, на якому встановлено мобільний додаток Приват24 чи Приват24 для бізнесу. Докладніше про безкоштовну технологію SmartID для користувачів можна дізнатися за посиланням.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна