Знижка 50% лише 5 днів! Oscal випускає флагманський планшет Oscal Pad 13

10:44, 17.04.2023

Oscal Pad 13, найновіший планшет від Oscal, отримав суттєве оновлення по частині розважальних функцій, продуктивності, зручності та ефективності, що дозволяє користувачам одночасно насолоджуватися найкращими розвагами, маючи при цьому найзручніший досвід роботи в офісі.

 

https://s.click.aliexpress.com/e/_opiLqdt

Oacal Pad 13 отримав мінімалістичний металевий дизайн, тонкий корпус товщиною 7,6 мм і вагу 435 г у кольорах Glacier Blue та Space Grey, завдяки чому користувачі виділяються з натовпу, незалежно від того, чи використовують вони його для роботи або навчання.

Оновлення функцій розваг:

-Великий екран + об'ємний звук + універсальна фотозйомка + більший акумулятор

Великий 10,1-дюймовий дисплей Oscal Pad 13 надає користувачам ширший візуальний досвід з високою роздільною здатністю майже 2K, повністю задовольняючи потреби користувача у повному зануренні в контент. Він також оснащений подвійними динаміками Smart K для досягнення об'ємного звучання під час прослуховування музики. Завдяки підтримці Widevine L1 користувачі можуть безперервно насолоджуватися улюбленими відео на Amazon Prime Video, Disney+ та Hulu. Розроблений командою Oscal, планшет отримав три режими комфорту для очей користувача, які представляють різні кольори екрану відповідно до навколишнього освітлення, роблячи перегляд комфортнішим.

Oscal Pad 13 отримав 8-мегапіксельну фронтальну камеру Samsung S5K4H7 для яскравих селфі та відеодзвінків високої чіткості. Крім того, у нього 13-мегапіксельна основна камера, яку можна використовувати для сканування документів і запису відео з роздільною здатністю до 4K. Крім того, планшет оснащений ємним акумулятором на 7680 мАг зі швидкою зарядкою 18 Вт, що дозволяє безперервно грати в ігри протягом 5 годин, переглядати веб-сторінки протягом 6 годин або відтворювати музику протягом 18 годин.

Покращення продуктивності:

-Прискорене апаратне забезпечення + оптимізоване програмне забезпечення

Oscal Pad 13 неймовірно потужний завдяки процесору Unisoc T606 та графічному процесору Mali-G57, що дозволяє з легкістю запускати вимогливі онлайн-ігри. Навіть при одночасному відкритті декількох додатків планшет працює плавно завдяки оперативній пам'яті об’ємом до 14 ГБ (8 ГБ основної на 6 ГБ віртуальної оперативної пам'яті). Що стосується основної пам'яті, то вона підтримує розширення картками до 1 ТБ на додаток до комплектних 256 ГБ, що дозволяє зберігати велику кількість робочих файлів, навчальних документів та відеороликів. Завдяки функції інтелектуального попереднього завантаження, планшет може допомогти користувачам попередньо завантажити програми перед їх відкриттям, тим самим покращуючи середню швидкість запуску додатків на 30%.

Оновлення інтерфейсу: максимум зручності, плавності та безпеки


Максимум у зручній формі

Завдяки універсальному робочому столу користувачі можуть легко групувати програми, закривати папки, блокувати макети робочого столу або налаштовувати піктограми. Проведіть пальцем вліво або вправо, а потім утримуйте, щоб відкрити розумну бічну панель. Проведіть вправо, щоб зменшити екран на один. Проведіть вниз по панелі керування, щоб отримати доступ до випадаючого меню. Все дуже зручно і інтуітивно зрозуміло!

Максимум плавності

Завдяки потужному системному менеджеру користувачі можуть звільнити більше місця, пришвидшити ігри, заощадити більше енергії та легко керувати програмами. Функція "Холодна кімната" тимчасово заморожує рідко використовувані програми, щоб вони не споживали більше ніж це потрібно енергії та трафіку.

Максимум безпеки

Privacy Control посилює захист конфіденційності для користувачів за допомогою диспетчера дозволів та інформаційної панелі Privacy Dashboard. Покращена безпека Linux забезпечує обов'язковий контроль доступу до даних, забезпечуючи високий рівень захисту інформації.

Підвищення ефективності: корисні помічники

Oscal Pad 13 пропонує режим ПК з програмним забезпеченням WPS Office для роботи з бездротовою клавіатурою та мишею, що дозволяє користувачам насолоджуватися роботою в офісі, подібному до настільного комп'ютера Windows, але на планшеті. Планшет також підтримує високоточний стилус і власний додаток для нотаток, що дозволяє вести протоколи зустрічей, робити швидкі нотатки або легко замальовувати ідеї. Крім того, функція розділеного екрану дозволяє відкривати кілька програм на одному екрані, що значно покращує багатозадачність. Переклад тексту? Пошук завдань? Пошук місцезнаходження? Google Smart Lens допомагає користувачам досліджувати навколишній світ.

Ціна та доступність:

Лише протягом 5 днів Oscal Pad 13 можна придбати за $151,99 зі знижкою до 50% з 4.17 до 4.21 на AliExpress. Що ще більш приємно, перші 200 покупців  отримають безкоштовну Bluetooth-клавіатуру.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Планшет Xiaomi Pad 6 точно вийде, причому вже скороПланшет Xiaomi Pad 6 точно вийде, причому вже скоро00:50 11.04.2023

    Компанія Xiaomi офіційно підтвердила не лише існування планшета Pad 6, а й його швидкий запуск. Про це розповів генеральний менеджер Redmi та президент Xiaomi Group Лу Вейбінг (Lu Weibing).

  • Galaxy Tab S9 Ultra виявився швидше Samsung Galaxy S23 Ultra у тесті Geekbench 6Galaxy Tab S9 Ultra виявився швидше Samsung Galaxy S23 Ultra у тесті Geekbench 623:38 10.04.2023

    У базі Geekbench 6 з'явився результат тесту перспективного флагманського планшета Galaxy Tab S9 Ultra (каталожний номер – SM-X916B). Апарат заробив 2054 бали в однопоточному тесті та 5426 балів у багатопоточному.

  • Найкращі великодні знижки від  OPPО AED УкраїнаНайкращі великодні знижки від OPPО AED Україна13:46 08.04.2023

    Зовсім скоро всі ми зможемо відсвяткувати Великдень. Хоч до свят залишилося ще цілий тиждень, але найвідповідальніші вже розпочали підготовку. Так само і OPPО AED Україна заздалегідь підготувала найкращі великодні знижкові пропозиції для всіх поціновувачів сучасних гаджетів.


купить телефон в Одесі, Україна