Огляд комп’ютерної миші Bloody L65 Max: ігрова, легка, швидка, недорога та з RGB підсвічуванням

20:39, 01.03.2023

Bloody L65 Max – ігрова миша з сегменту недорогих, яка орієнтована на покупців з запитом на невеликі габарити маніпулятора, можливість налаштування під себе сенсора, наявність фірмового ПО для додаткового підлаштування, а також з відповідним ігровим дизайном і RGB підсвічуванням. Про всі характеристики миші і власні враження від неї дізнаєтесь з огляду.

Комплектація

A4Tech запаковує свою лінійку Bloody в яскраві та інформативні коробки з картону і Bloody L65 Max не виключення. В оформленні використані переважно чорні та червоні кольори.


Всередині «пластикова рама», яка гарантує збереження товару при транспортуванні.
Покупець в коробці отримує мишу, гарантійний талон та візитівку, яка рекомендує встановити фірмовий софт, перемкнутись за його допомогою на спеціальний режим Ultra-Core 3/Extreme-Core 4 і завдяки їм отримати перевагу в іграх. Обов’язково рекомендую спробувати!

Дизайн та Корпус

Взявши Bloody L65 Max в руки перший раз складається враження, що слово «Max» в назві має відношення до ваги – максимально легка. Габарити 72 х 125 х 39 мм, вага 78 г.

Всі елементи миші ідеально підігнані один до одного, а матеріали дуже приємні на дотик. З матового пластику в корпусі майже все, окрім центрального тунелю з місцем під колесо прокручування та пару клавіш «1» та «n/3». Дивна нумерація кнопок, але чому б і ні. Ці кнопки відповідають за перемикання зброї та поточну роздільну здатність сенсора миші, а також варіант підсвітки.

Колесо прогумоване і має ребристу текстуру, а тому коректно відпрацьовує всі забаганки користувача: треба крутити вперед або назад – крутить, потрібно натиснути на нього – робить дії і підтримує їх неголосним кліком.

Основні права та ліва клавіші зверху трішки голосніші. Вони великого розміру, натискаються без особливих зусиль.

Додаткова пара клавіш зліва видають трішки інший звук, а от для натискання потребують трішки більшої сили.

Загалом пара верхніх клавіш має витримати до 20 млн. натискань, а колесо – до 500 000 обертів.

Кабель в обмотці з тканини підключається спереду. З’єднання посилено пластиковим «містком», який направлений трішки вгору, щоб одразу ж не лягав на поверхню стола або килимок. Довжина кабелю 180 см, тож для фіксації зайвої довжини передбачливо додали резиновий хомут.   

Нижню частину корпусу займають дві великі ніжки з тефлону, віконце сенсора та пара клавіш, що відповідають за частоту та LOD (висоту, на якій сенсор перестає відстежувати поверхню).

Форма корпусу симетрична, ближче до основи помітне розширення.

Рука на Bloody L65 Max лежить на миші дуже зручно, але тільки якщо вона у вас не дуже велика.

Підсвічування

Виніс розділ з підсвіткою як окремий, хоча у Bloody L65 Max всього пара елементів, які можуть міняти свій колір:

  • кольорова смужка, яка тягнеться уздовж коліщатка;
  • зображення долоні з логотипу Bloody.


RGB підсвічуванню додали можливості кастомізації і зміни яскравості через додаток Bloody 7. П'ять режимів вже запрограмовано в мишу, а за допомогою програмного забезпечення їх варіанти можна збільшити. З коробки отримуємо декілька варіантів з постійним кольором і один режим в якому кольори плавно змінюються.


Можливості

Звичайний користувач, навіть якщо він трішки геймер, може користуватися маніпуляторорм прямо з коробки і підлаштувати мишу під себе навіть тими клавішами, які є на корпусі зверху та знизу.


Серйозна робота з мишею починається зі встановлення фірмового програмного забезпечення - Bloody 7. Цей софт дозволяє, як мінімум:

  • регулювати налаштування миші по чутливості сенсора
  • створювати макроси і призначати або перепризначати їх на клавіші

Всі можливості дивіться на скріншотах інтерфейсу програми нижче:


Зручно, що можна створювати профілі і перемикатись між ними відповідно до запущеної гри. Адже зазвичай в кожної з них свої особливості і потрібна своя система макросів. Вбудованої флеш-пам'яті для цього точно вистачить, про запас маєте 4 МБ, а це до 120 000 макросів. Нагадаю, що вмонтована пам’ять – це дуже добре, бо при підключенні до іншого ПК/ноутбуку макроси продовжують працювати.

Сенсор MAX BC3332-A 12K – ключовий елемент маніпулятора, який має:

  • Роздільну здатність від 100 до 12000 CPI
  • Частоту кадрів 8000 FPS
  • Швидкість відстеження 250 дюймів/с
  • Прискорення 35G
  • Час відгуку 1 мс
  • Частота опитування 125-2000 Гц

Вище зазначені показники – однозначно хороший вибір за запропоновану виробником ціну. Цього достатньо навіть за запитами напівпрофесійних геймерів. В реальному користування характеристики забезпечують максимальну точність та відмінну керованість.

Висновок

L65 Max – ще один ігровий аксесуар від Bloody, який з одного боку розширює лінійку маніпуляторів бренду, а з іншого – змушує покупця обирати і так p величезного різноманіття мишей від цього виробника. Тож спробую конкретизувати, для кого саме підійде L65 Max.

По-перше, миша має зацікавити тих, хто підбирає маніпулятор в сегменті $20-$25, невеликого розміру, але обов’язково ігровому стилі і з RGB підсвічуванням. Останнього небагато, але воно присутнє. По-друге, миша буде правильним вибором для тих, хто хоче отримати швидкий сенсор і скористатися можливостями фірмового ПО від Bloody.

Тож як на мене, то L65 Max ідеальна для геймерів початківців, бо і виглядає, і апаратно укомплектована відповідно. Сам користуюсь мишею від Bloody, тож, як і я, надійність та довговічність пристрою зможете оцінити самі на найвищому рівні.

Переваги:

  • Легкий корпус та якість збірки
    RGB підсвічування (зміна режимів і яскравості)
  • Зручна ергономіка під долоні середнього розміру
  • Хороший сенсор з роздільною здатністю від 100 до 12 000 CPI
  • Дві великі тефлонові ніжки
  • Кабель в обмотці


Недоліки:

  • Один варіант забарвлення корпусу (Але з часом на нашому ринку можуть з’явитися і інші. Такий підхід я вже помічав у асортименті моделей інших мишей Bloody)

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 899 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна